Ανακατασκευή 13 γηπέδων μπάσκετ από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

18/04/2023 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2023 - 13:05

Συνεχίζοντας τις σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών , σειρά παίρνουν πλέον τα γήπεδα μπάσκετ, με το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, να υπογράφει σήμερα το πρωί τη σύμβαση του έργου «Ανακατασκευής γηπέδων Μπάσκετ στη Δυτική Λέσβο», συνολικού προϋπολογισμού 620.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη, τα γήπεδα που θα ανακατασκευαστούν είναι: Σκαλοχωρίου, Λαφιώνας, Μήθυμνας, Παρακοίλων, Άντισσας, Στύψης, Πέτρας, Πολιχνίτου, Μανταμάδου, Καλλονής, Αγίας Παρασκευής, Άγρας και Ερεσού, με τη χρηματοδότηση να έχει εξασφαλιστεί από το Ταμείο
Αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε για την εξέλιξη αυτή: «Είναι πολλά τα χρόνια που έχει να γίνει αξιοσημείωτη παρέμβαση σε αθλητικούς χώρους που να αφορούν κατά κύριο λόγο στο μπάσκετ. Η δημοτική μας αρχή, εξαρχής προγραμμάτισε σημαντικές παρεμβάσεις για τις υποδομές μας στον αθλητισμό τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στον στίβο αλλά σχεδίασε παράλληλα την αναβάθμιση ή και την εκ του μηδενός κατασκευή νέων γηπέδων μπάσκετ για τη νεολαία μας. Και συνεχίζουμε…».

Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey