Αγιασμός στον ΣΕΔΚΑΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

08/09/2023 - 10:37 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2023 - 10:54

Την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2023 λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου για μια καλή διαιτητική χρονιά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος  Πατέρας Γρηγόριος, γνωστός για την αγάπη του στο άθλημα. Με τη παρουσία τους τίμησαν:

- Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, όπου στο πρόσωπο του τιμήσαμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τη φιλοξενία που μας παρέχει όλα τα χρόνια έχοντας τα γραφεία μας στη Περιφέρεια.

- Ο Περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου κ. Ευστράτιος Κυρατζής.

- Ο Αντιπρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Σπυρίδων Σαλαβός.

- Ο Πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου κ. Βασίλης Ανδριώτης.

- Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου κ. Παναγιώτης Λεβεντέλλης

aponomi-koursoumpas.jpg (770×513)

- Οι ομάδες της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ  κ. Παναγιώτης ΚΑΡΕΚΟΣ, ο Πρόεδρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ κ. Γιώργος Κωνσταντάρας και η  Πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ κα. Βάσω Συριανού, καθώς συνδέθηκαν και διαδικτυακά τα μέλη μας από τη Λήμνο.

Προλογίζοντας η πρόεδρος του συνδέσμου κα. Ελένη Μαριγλή αφού ευχήθηκε καλή διαιτητική χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς, ανέφερε τις δράσεις του Συνδέσμου όπου είναι οι εξής:

-13 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των διαιτητών Τοπικής Κατηγορίας στο ΔΚΓΝ Μυτιλήνης για τα μέλη που διαμένουν στη Λέσβο και στο «Ν. Σαμαράς» για τα μέλη που διαμένουν στη Λήμνο.

-Από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Εθνικών κατηγοριών όπου θα υποβληθούν σε γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις οι διαιτητές: Μαριγλή Ελένη, Μυζίκας Θεόφιλος και Τζαγκατζής Μάριος.

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey