Τα πιο... διαβαστερά του 2017!

30/12/2017 - 16:30 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2017 - 16:50

Για έβδομη διαδοχική χρονιά, το «SL» συγκέντρωσε την πιο «διαβαστερή» 11άδα θεμάτων του κατά το 2017, το οποίο μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια λίστα, η οποία δημιουργείται αυτόματα από τις δικές σας αναγνώσεις μέσα στη διάρκεια του χρόνου, καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όσα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον από την ειδησεογραφία του SportLesvos.gr.

Σταθερά, όπως κάθε χρόνο, το ποδόσφαιρο βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις σας, με αλλαγή προτεραιοτήτων όμως. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη φορά συγκαταλέγεται στη λίστα ειδησεογραφία που αφορά την ΑΕΛΚ, όχι για κάποια επιτυχία της όμως μετά τη διάλυσή της, ενώ απουσιάζει εντελώς αρθρογραφία για τον Αιολικό. Υπάρχει πάντως παρουσία της Γ' Εθνικής, ενώ αισθητή είναι η άνοδος του ενδιαφέροντος στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου, ειδικά στην Α' Κατηγορία που διεξάγεται αμφίρροπα φέτος και μαγνήτισε ξανά τα βλέμματα των αναγνωστών,

Παράλληλα, φιλοξενούνται στην ειδική λίστα άρθρα και για τον στίβο, ενώ την τιμητική του έχει και ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής. Στα «μελάνα» σημεία, η σύλληψη στη Λήμνο ποδοσφαιριστή για κατοχή κοκαΐνης, αλλά και ο ξαφνικός χαμός του τερματοφύλακα του Ορφέα Άντισσας.

Ας τα θυμηθούμε, ιεραρχικά βάσει διαδικτυακής επισκεψιμότητας, καταλήγοντας σταδιακά στα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα.

11. Ανοίγει τα «φτερά» της η Αργυρού

(28 Νοεμβρίου 2017 - 6.322 αναγνώσεις)

Η Μαρίτα Αργυρού αφήνει τη Μυτιλήνη για την Αθήνα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ, με τις σπουδαίες επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και τις διεθνείς συμμετοχές σε διοργανώσεις του εξωτερικού, πήρε μεταγραφή φέτος από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης στον ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας και εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος τη σχέση της με τον κλασικό αθλητισμό.

10. Μεγάλος άτυχος ο Σαλταμάρας

(4 Οκτωβρίου 2017 - 6.645 αναγνώσεις)

Άσχημα ήταν τα νέα μετά τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Στρατής Σαλταμάρας. Ο τραυματισμός του στο γόνατο, στη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας με τον Αήττητο στα Σπάτα αποδείχθηκε σοβαρός, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο.

9. Πανδαισία με 41 γκολ!

(26 Νοεμβρίου 2017 - 7.298 αναγνώσεις)

Η 8η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου σε νότιο και βόρειο όμιλο ξεχωρίζει για την παραγωγική, εκτελεστική δεινότητα των ομάδων, αφού τα 41 γκολ του σαββατοκύριακου αποτελούν ιδιαίτερα ξεχωριστή επίδοση. 

8. Σύλληψη ποδοσφαιριστή με 50γρ. κοκαΐνης!

(10 Ιουλίου 2017 - 8.231 αναγνώσεις)

Το SportLesvos.gr αποκαλύπτει πως γνωστός ποδοσφαιριστής της Football League συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που του έγινε σε δέμα το οποίο πήγε να παραλάβει από μεταφορική εταιρεία, βρέθηκαν συσκευασίες 50 γραμμαρίων κοκαΐνης! Λίγες μέρες μετά ανακοινώνεται πως πρόκειται για τον Μαθιό Μαρουκάκη, που κατάγεται από το γειτονικό νησί και απολογείται στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης. Το βίντεο, μάλιστα, με τις δηλώσεις του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια και του ίδιου, στην κάμερα του «SL» γίνεται viral μετά τις αναπαραγωγές από μεγάλα Μέσα, έχοντας περισσότερες από 16.000 προβολές στο YouTube.

 

7. Άλλοι πάνε από 'δω, άλλοι πάνε από 'κει κι ο Διαγόρας πάει... Γ΄Εθνική!

(1 Ιουνίου 2017 - 8.302 αναγνώσεις)

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής πέτυχε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο στο ξεκίνημα των Playoffs στην Α' ΕΠΣ Λέσβου. Πήρε τον τίτλο, παρά το βαθμολογικό μειονέκτημα στην έναρξη της διαδικασίας, υποσκελίζοντας τόσο τον Αίγειρο Μυστεγνών όσο και τον Αιγέα Πλωμαρίου, ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο και του πρωταθλητή Λήμνου, Κεραυνού Αγ. Δημητρίου, στους διπλούς τελικούς της Ένωσης, με ισοπαλία 1-1 στη Μύρινα και νίκη 4-2 στην έδρα του.

6. Μιχαέλα, τι κάνεις στις ΗΠΑ;

(21 Οκτωβρίου 2017 - 8.739 αναγνώσεις)

Η Μιχαέλα Φιάσκα, η πρωταθλήτρια των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από τα Πάμφιλα, που έχει πανηγυρίσει σπουδαίες διακρίσεις με την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού τα τελευταία χρόνια στις αναπτυξιακές ηλικίες, βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ακολουθώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

5. «Άρχισαν τα όργανα» για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ

(15 Δεκεμβρίου 2017 - 9.117 αναγνώσεις)

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μπορεί να αποτελεί… ανάμνηση σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα όσα χρέη την ακολουθούν. Στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης συζητήθηκε η υπόθεση των οφειλών της καλλονιάτικης ΠΑΕ προς την Εφορία. Στο εδώλιο των κατηγορούμενων κλήθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Προκόπης Καρτάλης και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, οι οποίοι βρέθηκαν υπόλογοι λόγω του ότι είχαν οριστεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ (και υπέγραφαν) ως νόμιμοι εκπρόσωποί της. Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν ο μόνος εκ των δύο που παραβρέθηκε προχθές στη δικαστική αίθουσα. Μετά την απολογία του, ο Κ. Παπαδόπουλος άκουσε την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ανακοινώνει ποινή φυλάκισης 6 μηνών, ενώ τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα για τον Προκόπη Καρτάλη (που δεν παρέστη στο δικαστήριο) αφού του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Και οι δύο κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής τους.

4. Ατρόμητος, όνομα και πράγμα!

(25 Νοεμβρίου 2017 - 9.438 αναγνώσεις)

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, κατά την 11η Αγωνιστική, μετά τη σπουδαία νίκη του Ατρόμητου Ανεμώτιας απέναντι στον Αίγειρο Μυστεγνών και μάλιστα μέσα στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής με σκορ 0-1. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου πέρασε έτσι σε θέση οδηγού, αφήνοντας έναν πόντο πίσω της τον Αίγειρο, τον οποίο αξίζει να σημειωθεί πως απέκλεισε και στο Κύπελλο Λέσβου.

3. Ματς-όνειρο στο Πλωμάρι, κερδισμένοι... Αίγειρος και Ατρόμητος!

(11 Νοεμβρίου 2017 - 9.847 αναγνώσεις)

Με τον Αίγειρο να επικρατεί εύκολα της Αναγέννησης Γέρας, ήταν δεδομένο πως η ομάδα των Μυστεγνών παρέμενε στην κορυφή της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, μετά τη διεξαγωγή της 9ης Αγωνιστικής. Ωστόσο, μετά τη θεαματική ισοπαλία στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου ανάμεσα σε Αιγέα και Όλυμπο Αγιάσου (3-3), οι πρωτοπόροι ξέφυγαν από τους δύο αυτούς διεκδικητές του τίτλου, νιώθοντας όμως καυτή την ανάσα του Ατρόμητου Ανεμώτιας, που επιβλήθηκε εμφατικά μέσα στο Μόλυβο επί του τοπικού Αρίωνα (1-4).

2. «Έφυγε» ξαφνικά ο τερματοφύλακας Δεληθεοδώρου

(7 Δεκεμβρίου 2017 - 11.711 αναγνώσεις)

Στη θλίψη βυθίστηκε η ποδοσφαιρική Λέσβος στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του τερματοφύλακα του Ορφέα Άντισσας Σταύρου Δεληθεοδώρου, σε ηλικία μόλις 37 ετών! Ο έμπειρος κίπερ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Μεσοτόπου και τους τελευταίους μήνες μετακινήθηκε στην ομάδα του Ορφέα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Άντισσας, οι άνθρωποι της οποίας αδυνατούν αν πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

1. Γ’ Εθνική 2017-18 | Από τους 110 θα ανέβουν 4 μόνο!

(20 Ιουνίου 2017 - 13.668 αναγνώσεις)

Συμπληρώθηκε το παζλ της νέας Γ’ Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων ανά την Ελλάδα. Το νέο σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει 8 ομίλους με τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο από κάθε Ένωση. Το ενδιαφέρον είναι έντονο, ειδικά από τη στιγμή που στη νέα κατηγορία θα συμμετέχουν πολλές ιστορικές ομάδες, ωστόσο το γεγονός πως -σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «SL»- θα ανέβουν στη Football League μόνο 4 εκ των 110, αποτελεί τεράστια παραφωνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey