Η Μυτιληνιά παίκτρια του Survivor 2!

24/01/2018 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2018 - 18:31

Μπορεί ο Κώστας Κεντέρης να μην αποδέχθηκε την πρόταση του Τούκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι να συμμετάσχει στο Survivor 2, ωστόσο το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο έκανε μια άλλη αθλήτρια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη.

Ο λόγος για τη Βιργινία Δικαιούλια, που αγωνίζεται με την ομάδα των «Μαχητών», αν και θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στην πλευρά των «Διασήμων», με βάσει τους «επώνυμους» που επιλέχθηκαν να μπουν στο reality επιβίωσης. Η 23χρονη είναι παίκτρια του βόλεϊ και μάλιστα αρχηγός στο Μαρκόπουλο, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών! Αγωνίζεται ως ακραία και ανήκει στο σύλλογο από το 2011, έχοντας βγει μέσα από τα τμήματα υποδομής του.

Η καταγωγή της Δικαιούλια είναι από τη Μυτιλήνη, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του reality, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τις πρώτες ημέρες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού εκτός από τον αθλητισμό έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. 

Να σημειωθεί ότι και πέρυσι υπήρχε εκπροσώπηση της Λέσβου στο Survivor, με τη συμμετοχή της αθλητικογράφου του ΣΚΑΙ Ευριδίκης Βαλαβάνη, η οποία έχει καταγωγή από τη Φίλια. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey