Τρίμηνο καλοκαιρινό καμπ της Άθλησης!

10/05/2018 - 16:07

Σε μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία η «Άθληση», ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος με την επιτυχημένη ως τώρα παρουσία του στο βόλεϊ, πραγματοποιεί ένα καλοκαιρινό καμπ διαφορετικό από τα άλλα.

Συγκεκριμένα, για τρεις μήνες από τις 18 Ιουνίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, παιδιά ηλικίας 4 - 10 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο από χαρά, διασκέδαση, αλλά και μάθηση, όλα όσα χαρακτηρίζουν δηλαδή την «Άθληση».

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί στην ιδιόκτητη κλειστή κλιματιζόμενη αθλητική εγκατάσταση της Άθλησης, επί της Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, πίσω από το «Βοστάνειο» στον Κάτω Χάλικα. Θα περιλαμβάνει ζωγραφική, παιχνίδια, κατασκευές, κηπουρική, αθλήματα, εκδρομές σε αθλητικούς χώρους, θαλάσσια μπάνια, χορό, μουσικοκινητική, αλλά και κουκλοθέατρο με διήγηση παραμυθιών. Το ωράριο λειτουργίας του θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν έως τις 30 Μαΐου, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972260382.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey