Κοπή πίτας και απολογισμός από τον Οργανισμό [vid]

23/01/2019 - 16:23

Με την παρουσία του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 12.00 μμ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του δήμου Λέσβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αυτεπιστασίας, Κώστας Αστυρακάκης, Νίκος Καρασαββας και Γιάννης Αμπουλός, αντίστοιχα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Στρατής Κυρατζής, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, Παναγιώτης Κατσαβέλλης, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λέσβου, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού και οι εργαζόμενοι.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά και ευόδωση κάθε επιθυμίας. Επίσης, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει στο διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι στο προσεχές διάστημα θα παραχωρήσει εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας θ αναφερθεί αναλυτικά στον προγραμματισμό και στην πορεία εκτέλεσης των εν εξελίξει έργων.

Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο δήμαρχος Λέσβου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στον τομέα εργασίας τους, έκανε σαφή αναφορά στα πάρα πολλά έργα που εκτελούνται, αλλά και που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το προσεχές διάστημα και τα οποία αφορούν κυρίως τον τομέα του αθλητισμού, σημειώνοντας παράλληλα ότι για τα έργα στον τομέα του Πολιτισμού έχει γίνει εκτενή αναφορά το προηγούμενο διάστημα από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού. Ακόμη, δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική σε όλους τους «παντογνώστες» που ασχολούνται και με τα θέματα αθλητισμού, οι οποίοι, όταν απαιτείται η παρουσία τους, εξαφανίζονται.

Τέλος, τις δικές του ευχές έδωσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο οποίος ,έκανε σύντομη αναφορά στα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και αφορούν στο χώρο του πολιτισμού, αλλά και για όσα προγραμματίζονται να εκτελεστούν τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey