Στην παρέλαση ο ΝΟΜ με σκάφη και κουπιά

27/03/2018 - 12:35

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου το τμήμα των αθλητών-τριών του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Οι Πανελληνιονίκες αθλητές της περσινής χρονιάς, σηκώνοντας στους ώμους τους τις κωπηλατικές βάρκες που τους χάρισαν τα μετάλλια, αλλά και μικρότεροι διακριθέντες αθλητές κρατώντας κουπιά, παρέλασαν με ανάστημα περηφάνιας και καμάρι στην προκυμαία Μυτιλήνης, εντυπωσιάζοντας επισήμους και θεατές.

Ο ΝΟΜ, ένα από τα αρχαιότερα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού μας, με επιτυχίες σε Πανελλήνιο, βαλκανικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ακολουθώντας μια γρήγορη και έντονα ανοδική πορεία, συνεχίζει τη διαδρομή του στο χρόνο με μεγάλη επιτυχία, παραμένοντας πρωταγωνιστής στον αθλητικό στίβο.

Αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου αποτέλεσαν μέλη των εθνικών ομάδων, κατέκτησαν και κατακτούν μετάλλια και σημαντικές θέσεις σε εθνικές-διεθνείς διοργανώσεις. Σήμερα, πλήθος αθλητών ασχολούνται με το άθλημα της κωπηλασίας γυμνάζοντας σώμα και μυαλό, θέτοντας υψηλούς στόχους, θυσιάζοντας πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο για να τους πετύχουν και ταυτόχρονα παρουσιάζοντας άριστες επιδόσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey