Δύο αθλητές του ΝΟΜ στο εθνικό κοινόβιο ανάπτυξης

30/03/2018 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2018 - 09:58

Δύο Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα βρεθούν στο προπονητικό κοινόβιο κωπηλασίας της κατηγορίας ανάπτυξης, που διοργανώνει η Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ..

Πρόκειται για την Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη και τον Παναγιώτη Τεντολούρη, που θα συμμετάσχουν στο κοινόβιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, παράλληλα με τη διεξαγωγή της Α΄ φάσης του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, από τις 12 έως και τις 15 Απριλίου.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Μ., γεννηθέντες το 2004, μαζί με άλλους 16 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία της χώρας μας, επιλέχθηκαν μετά από συναντήσεις Ανάπτυξης που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, υπό την εποπτεία της αρμόδιας ομοσπονδιακής προπονήτριας Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της.

Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν επιλεγεί, τις πρωινές ώρες θα προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το απόγευμα θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών. Οι νεαροί αθλητές έτσι, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους Έλληνες πρωταθλητές, να γνωριστούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους, να αποκτήσουν κίνητρα και πολύτιμες εμπειρίες και να θέσουν στόχους για το δικό τους μέλλον έχοντας ως πρότυπα αθλητές με σημαντικές διακρίσεις.

Η επιλογή των παραπάνω δύο αθλητών επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη σοβαρή αλλά και σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο.Μ., αποτελώντας επιβράβευση των ίδιων,  καθώς και των προπονητριών του τμήματος.

Σε ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συγχαίρει τις προπονήτριες Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου, αλλά και τους δυο αθλητές και τις οικογένειές τους και εύχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey