Δύο + δύο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

12/04/2018 - 12:46

Μεγάλη αναμένεται και φέτος η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη  την Ελλάδα στην Α΄ φάση του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών ελαφρών βαρών, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ως την Κυριακή 15 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με δύο αθλητές, τη Χρυσή Καλίτσα και το Γιάννη Ξυνέλλη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο μονό σκιφ στην κατηγορία εφήβων-νεανίδων. Να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους, αφού η δική τους κατηγορία είναι αυτή των παίδων-κορασίδων. Την αποστολή θα συνοδεύσει η προπονήτρια κ. Δέσποινα Μαρίνου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί της Πέμπτης με τους προκριματικούς όλων των κατηγοριών, θα συνεχιστούν την Παρασκευή με τους επαναληπτικούς και τους ημιτελικούς και το Σάββατο με τους τελικούς των κατηγοριών εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με τους τελικούς των κατηγοριών ανδρών-γυναικών και ελαφρών βαρών ανδρών-γυναικών.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι δύο αθλητές του ΝΟΜ που επιλέχθηκαν για το προπονητικό κοινόβιο κωπηλασίας κατηγορίας ανάπτυξης, Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη και Παναγιώτης Tεντολούρης, οι οποίοι το πρωί θα προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες στο πρωτάθλημα και τις απογευματινές ώρες θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΜ εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey