Το πάλεψαν Καλίτσα και Ξυνέλλης

24/04/2018 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2018 - 17:35

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Χρυσής Καλίτσα και Γιάννη Ξυνέλλη, που έλαβαν μέρος στην Α' Φάση του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Σε μια διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα και συμμετοχή που ξεπέρασε τους 400 αθλητές και αθλήτριες, από 26 σωματεία όλης της Ελλάδας.

Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, αν και είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία συναθλητές τους, κατάφεραν να κάνουν εντυπωσιακές κούρσες στα προκριματικά και τα ημιτελικά, θέτοντας υποψηφιότητα για τους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Παράλληλα, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, βελτιώνοντας με τις επιδόσεις τους τις δικές του κορυφαίες στιγμές.

Η Χρυσή Καλίτσα πέρασε ως 2η στα ημιτελικά στο αγώνισμα του σκιφ νεανίδων και τελικώς κατετάγη στην 4η θέση στο μεγάλο τελικό.

Ο Γιάννης Ξυνέλλης, ο μικρότερος στην κατηγορία του, έλαβε μέρος στο μικρό τελικό του σκιφ εφήβων, έχοντας απέναντί του ως αντιπάλους τους καλύτερους αθλητές Πανελληνίως, κατακτώντας τελικά την 5η θέση και την 11η στη γενική κατάταξη.

Οι δύο αθλητές, που συνοδεύονταν από την προπονήτρια Δέσποινα Μαρίνου, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη διοργάνωση, αφήνοντας ως απόηχο έναν αέρα αισιοδοξίας για τους αγώνες που ακολουθούν. Η δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις εξάλλου είναι σκληρή και οι κόποι τους ανταμείβονται.

Σε ανακοίνωσή του, το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συγχαίρει τους αθλητές, τις προπονήτριες και τις οικογένειες των παιδιών και εύχεται στο μέλλον μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey