Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης από ΝΟΜ

15/06/2018 - 13:22

Πέρυσι τον Ιούνιο ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης διοργάνωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας. Με πολύ κόπο και προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές από τους ανθρώπους του αθλήματος που είχαν παρευρεθεί.

Έτσι και φέτος λοιπόν ο ΝΟΜ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει την Α’ Φάση της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας στα Θέρμα του Κόλπου Γέρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχές σχεδόν όλα τα ναυταθλητικά σωματεία της χώρας, προσδίδοντας προσδοκίες για έντονες αναμετρήσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αθλητές, προπονητές και συνοδοί είναι περίπου στα τριακόσια άτομα και συνυπολογίζοντας τους γονείς γίνεται αντιληπτό ότι αρκετοί επισκέπτες θα έρθουν στο νησί μας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 12:00, με συμμετοχές σωματείων από όλη την Ελλάδα , με την υποστήριξη του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Μυτιλήνης.

Ο Ν.Ο.Μυτιλήνης συμμετέχει με 11 αθλητές και 4 αθλήτριες, που με την καθοδήγηση των προπονητριών Ζαχαρίου Άννα και Μαρίνου Δέσποινα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο κ.Ζαχαρίου στο 6946551233 και στο Γενικό Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου, Λεβεντέλλη Παναγιώτη στο 6975861260.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey