Αντίστροφη μέτρηση για την Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

29/06/2018 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2018 - 13:36

Όλα έτοιμα είναι για τη διεξαγωγή της Α’ Φάσης της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί μας ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, ύστερα από την τιμητική ανάθεση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα Θέρμα του Κόλπου Γέρας, ξεκινώντας σήμερα το απόγευμα (29/6) και συνεχίζοντας το πρωί του Σαββάτου (30/6). Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου.

Ο Ν.Ο.Μ. έχει ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς προκειμένου να διοργανωθεί ένα άρτιο πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών των σωματείων. Ο υγρός στίβος είναι ήδη έτοιμος, ενώ ο περιβάλλων χώρος έχει καθαριστεί με μέριμνα του Δήμου. Επιπρόσθετα, έχει ετοιμαστεί ο χώρος όπου θα τοποθετηθούν ανοιχτές σκηνές για τη σκίαση αθλητών και συνοδών, με μέριμνα του Στρατηγού κ. Σταύρου Τσερπέ.

Σε ότι αφορά τις συμμετοχές, αναμένονται μαζικές φέτος, καθώς περισσότεροι από 250 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 20 ναυταθλητικά σωματεία της Ελλάδας θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης θα συμμετάσχει με πλήρη αποστολή, υπό την καθοδήγηση των προπονητριών του ομίλου Άννας Ζαχαρίου και Δέσποινας Μαρίνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey