Στα Γιάννενα ο ΝΟ Μυτιλήνης

12/07/2018 - 21:32 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2018 - 21:36

Με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου για τα Γιάννενα η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης προκειμένου να λάβει μέρος στη Β΄ Φάση του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Οι αγώνες, που αφορούν στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων θα διεξαχθούν στη Λίμνη των Ιωαννίνων και θα ξεκινήσουν στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου με τους προκριματικούς, θα ακολουθήσουν οι επαναληπτικοί ενώ την Κυριακή θα ξεκινήσει το πρόγραμμα με τους ημιτελικούς και θα κλείσει με τους τελικούς της διοργάνωσης.

Περισσότεροι από 300 αθλητές κι αθλήτριες από 25 σωματεία όλης της χώρας θα δώσουν τον αγώνα τους προκειμένου να ανέβουν στο βάθρο του νικητή και να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.  

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα με δύο πληρώματα τα οποία στελεχώνουν οι:

Χρυσή Καλίτσα / Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη (διπλό σκιφ)

Αρτέμης Σαμαράς / Χρήστος Λάσκαρης / Μάριος-Φώτιος Κοντός / Γιάννης Ξυνέλλης / Λύσανδρος Μανώλης (τετράκωπος μετά πηδαλιούχου)

Τους αθλητές συνοδεύουν η προπονήτρια της ομάδας κ. Άννα Ζαχαρίου, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Λεβεντέλλης και η έφορος κ. Χριστίνα Παύλου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου, σε ανακοίνωσή του, εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey