Ο απολογισμός της χρονιάς για ΝΟΜ

01/08/2018 - 11:56

Τις δικές του σκέψεις, κάνοτας έναν απολογισμό των δράσεων του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης για τη φετινή σεζόν, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Μαρίνος Ζαχαρίου. Ο επί σειρά ετών ισχυρός άνδρας του Ομίλου στάθηκε στις επιτυχημένες διοργανώσεις που έφερε εις πέρας ο ΝΟΜ στη Μυτιλήνη, αλλά και στους ανθρώπους που βοήθησαν σημαντικά προς την υλοποίησή τους. Επίπρόσθετα συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Τέλος απηύθηνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέδραμαν χορηγικα στις προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Αναλυτικά: «Σιγά σιγά φθάνει προς το τέλος της ακόμα μια αγωνιστική περίοδος και οι κωπηλάτες-τριες του ΝΟΜ είχαν εξαιρετικές επιδόσεις. Η επιτυχημένη διοργάνωση του περσυνού έτους 2017 – Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης παίδων – κορασίδων που είχε ως αποτέλεσμα τα θερμά συγχαρητήρια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και των συμμετεχόντων σωματείων. Η επιτυχία αυτή κατά μεγάλο ποσοστό οφειλόταν στη βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση των συμβούλων κ. Αδαλή Χάρη, κ. ΑΘηνιώτη Νίκου, κ. Καλαϊτζή Γιάννη, κ. Καρούλη Στέλιου, κ. Λαγκαδά Μιχάλη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ κ. Ξυνέλλη Άγγελου, κ. Λεβεντέλλη Παναγιώτη και κ. Ντουντούλα Μάριου, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.

Η επιτυχία του 2017 ήταν αφορμή για να απαντήσει θετικά η Κωπηλατική Ομοσπονδία στο αίτημα να ξανακάνουμε και το 2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο είχε τετραπλάσια συμμετοχή, δηλαδή 245 αθλητές. Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης μετά από μια εξαιρετική απόδοση των αθλητών του που οφείλεται στην άρτια προετοιμασία από τις προπονήτριες κ.Μαρίνου Δέσποινα και κ.Ζαχαρίου Άννα, κατάφερε να είναι πάλι πολυνίκης μαζί με το Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με πολύ δουλειά του Δ.Σ. τους οποίους και ευχαριστώ, των αθλητών-τριών τους οποίους και συγχαίρω, τους γονείς των αθλητών που βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά τους και στο Δ.Σ. βοηθώντας τόσο στις μετακινήσεις των παιδιών αλλά και όπου χρειάζεται η βοήθεια τους την παρέχουν αγόγγυστα και τους ευχαριστώ.

Όλα αυτά όμως, δηλαδή η λειτουργία των εγκαταστάσεων, τις προπονήσεις με κρις-κραφτ συνοδείας για την καλύτερη προπόνηση αλλά και την ασφάλεια των αθλητών, η κάλυψη των εξόδων για τη μετακίνηση, διαμονή, διατροφή των ομάδων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν εάν δεν είχαμε την οικονομική βοήθεια της Γεν. Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τον υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, το βουλευτή μας κ. Γεώργιο Πάλλη, το ΓΓ κ. Γιάννη Γιαννέλλη, τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη Περιφερειάρχη κ. Χριστιάννα Καλογήρου, το Δήμο Λέσβου και το Δήμαρχο μας κ. Σπύρο Γαληνό, τις ναυτιλιακές εταιρείες “Blue Star” και “Hellenic Seaways” τις ποτοποιίες «Βαρβαγιάννη», «Veto» και «ΕΠΟΜ», καθώς και αυτούς που βοήθησαν στις προπονήσεις κ. Βογιατζή Αρίστο και Κωνσταντάρα Κώστα, ακόμα το φυσικοθεραπευτή μας κ. Ζαχαρίου Δημήτρη, τους παλιούς αθλητές μας για την οικονομική ενίσχυση Καραχάλια Άκη και Στρατή με το Καφέ «Monkey» και το Μπαλλή Τάσο με το Γυμναστήριο “Oxygen”. Γενικά δε, όλους όσους βοηθούν για να μένει δυνατός, δραστήριος και με επιτυχίες ο Ν.Ο. Μυτιλήνης τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Με κωπηλατικούς χαιρετισμούς και αγάπη,

Ζαχαρίου Μαρίνος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey