12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

28/06/2019 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 28/06/2019 - 14:14

Το μέλλον της κωπηλασίας στη χώρα μας συναντάται το διήμερο (28-29 Ιουνίου) στη Μυτιλήνη στη 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στα Θέρμα του Κόλπου Γέρας.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ΕΚΟΦΝΣ (Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία  Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων) αποφασίζει να διοργανωθεί στη Λέσβο η Πανελλήνια αυτή συνάντηση, μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση από το ΝΟΜ στην Ευρειακή.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 23 από τα 25 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 300 νέους αθλητές που θα κυνηγήσουν ένα μετάλλιο, ως αποτέλεσμα  των κόπων όλης της χρονιάς.

Η Λέσβος συμμετέχει με δύο σωματεία το ΝΟΜ και τον Αίολο. Πέρυσι μάλιστα, ο ΝΟΜ μαζί με την Ηγουμενίτσα, είχε αναδειχθεί πολυνίκης, κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια της διοργάνωσης.

Την  12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας διοργανώνει ο  Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey