Διακρίσεις και μετάλλια στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

02/07/2019 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2019 - 11:59

Με τον Δ.Ν.Ο Ηγουμενίτσας να αναδεικνύεται πολυνίκης κατακτώντας πέντε μετάλλια ολοκληρώθηκε στη Μυτιλήνη η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης του 2019, ένας θεσμός που έφτασε στην 12η επιτυχημένη του χρονιά, αναδεικνύοντας τα νέα ταλέντα που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κωπηλασία.

Η ομάδα του ΔΝΟΗ, στους 10 τελικούς του αγωνιστικού προγράμματος, κατέκτησε 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα, ενώ τη 2η θέση του σχετικού πίνακα κατέλαβε η ομάδα του ΝΟ Ιωαννίνων, κατακτώντας 2 χρυσά κι 1 ασημένιο. Τρίτος ήταν ο ΟΦΘ με δυο χρυσά.

Από πλευράς Λέσβου, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης ανέβηκε τρεις φορές στο βάθρο, με 1 ασημένιο από τον Μάριο-Ηλία Φωτίου στο σκιφ παίδων και 2 χάλκινα μετάλλια από τη Μυρσίνη Τεντολούρη στο σκιφ κορασίδων και τους Ρούγγο, Γκαφάρι, Καρέτα, Κουράσαντζη στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου κέρδισε επίσης 1 χάλκινο με τις Καρανικόλα και Παχτέρη στο διπλό σκιφ κορασίδων. Συμμετοχή στη διοργάνωση είχε και ο ΝΑΣΠ Αίολος Παμφίλων.

Τη σκυτάλη για τον 2ο αγώνα της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης για το 2019 παίρνει το Μαυροχώρι, που θα φιλοξενήσει τα νέα ανερχόμενα αστέρια της κωπηλασίας στις 31/8 και 1/9.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

Ο πίνακας των μεταλλίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey