Σημαντικές διακρίσεις για ΝΟΜ και Αίολο στα Γιάννενα

23/07/2019 - 14:48 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2019 - 15:05

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες της Β’ Φάσης, του 85ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στα Ιωάννινα στις 20 και 21 Ιουλίου 2019. Συμμετείχαν 27 σωματεία από όλη τη χώρα. Από τη Λέσβο συμμετείχαν ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης και ο Αίολος.

Ο ΝΟΜ έλαβε μέρος με τρία πληρώματα. Συγκεκριμένα οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος αγωνίστηκαν στην Τετράκωπο μετά (4+) κατηγορίας παίδων, ενώ η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και η Κοντού Δήμητρα- Ελένη αγωνίστηκαν στο Σκιφ 1Χ κατηγορίας κορασίδων.

Η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα κατέλαβε τη πρώτη θέση, αναδεικνύοντας το ΝΟΜ πρωταθλητή Ελλάδος μετά από πολλά χρόνια στο σκιφ κορασίδων. Οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από μια εκπληκτική κούρσα, ενώ η Κοντού Δήμητρα-Ελένη κατέλαβε την 6η θέση, πραγματοποιώντας μια πάρα πολλή καλή εμφάνιση κι ας ήταν η μικρότερη της κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου βρέθηκαν δύο πληρώματα, σε τελικό της ίδιας κατηγορίας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΝΟΜ στον πίνακα μεταλλίων βρέθηκε στην 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και στην 11η θέση στο 85ο Πρωτάθλημα σε σύνολο 27 σωματείων.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την ποιοτική δουλειά που γίνεται στον όμιλο από τους Ζαχαρίου Άννα και Βογιατζή Αρίστο, καθώς επίσης ότι με συστηματική προπόνηση από τους αθλητές και με την υποστήριξη των γονιών όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν με τις ενέργειες τους, κάθε προσπάθεια. Εξάλλου όλοι αγαπάμε την κωπηλασία".

aiolos-gianena-2019.jpg (770×514)

Από την άλλη, τα πληρώματα του Αιόλου Μυτιλήνης πέρασαν στον μεγάλο τελικό και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις: Το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στο διπλό σκιφ Παίδων κατέκτησαν ο Πινάκης Παναγιώτης και Στρατής Τριανταφύλλου, στο διπλό σκιφ κορασίδων η Κωνσταντίνα Δικιδίκη και η Βιβή Τζουτζομήτρου κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο σκιφ Παίδων ο Παναγιώτης Γαβριήλ πλασαρίστηκε στην 5η θέση σε σύνολο 19 συμμετοχών. Τέλος, το νεότερο μέλος της αποστολής Κουνέλλη Φερενίκη αγωνιζόμενη στο σκιφ κορασίδων έκανε πολύ καλή προσπάθεια μένοντας όμως εκτός τελικού.

"Ο σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Πίνακη Θεόδωρο, τους αθλητές τις αθλήτριες τον Προεδρο Κωνσταντίνο Κουνελλη και τους γονείς που συνόδευαν την αποστολή του Αιόλου Μυτιλήνης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey