Αγώνες δοκιμασίας του ΝΟΜ για το Βαλκανικό πρωτάθλημα

03/09/2019 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2019 - 11:35

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τη 1η Σεπτεμβρίου συμμετείχε στους αγώνες δοκιμασίας για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας, για το Bαλκανικό πρωτάθλημα.

Οι αθλητές του ΝΟΜ αγωνίστηκαν στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Λάσκαρης μαζί με τον Παναγιώτη Τεντολούρη αγωνίστηκαν στη Δίκωπο παίδων άνευ πηδαλιούχου, ο Σαμαράς Αρτέμης στο σκιφ 1Χ παίδων ενώ η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα στο σκιφ 1Χ κορασίδων.

Όλοι οι αθλητές, προσπάθησαν πάρα πολύ έχοντας στερηθεί πολλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κάνοντας ατέλειωτες ώρες προπόνησης τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντιμετώπισαν αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία, ενώ οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και έτσι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός.

Δυστυχώς τα δύο πρώτα πληρώματα δεν τα κατάφεραν για λίγο. Η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα έχοντας βγει πρώτη σε όλες τις κούρσες, παρέμεινε για κοινόβιο στη Καστοριά μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και ακολούθως θα μεταβεί ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, για να συμμετάσχει στους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος κωπηλασίας που θα γίνει στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου, στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Τελειώνοντας η χρονιά, βρίσκει το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, να καταλαμβάνει την ένατη θέση στους αγώνες ανάπτυξης της α’ φάσης, τη τέταρτη θέση στο πίνακα των μεταλλίων στο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων και την ενδέκατη θέση στη βαθμολογία του 85ου Πρωταθλήματος.

Δύο αθλητές και μια αθλήτρια συμμετείχαν στο κοινόβιο ανάπτυξης τον Ιούλιο, ενώ μετά από πολλά χρόνια αθλήτρια εκπροσωπεί το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, στην Εθνική Ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey