Χρυσό νταμπλ μεταλλίων για τη Λεβεντέλλη!

15/09/2019 - 12:21 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2019 - 12:34

Τεράστια χαρά και ατέλειωτη περηφάνια πρόσφερε ξανά η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, που κατάφερε μετά το χθεσινό της χρυσό μετάλλιο στο σκιφ κορασίδων, να ανέβει και σήμερα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, αυτή τη φορά με το πλήρωμα του τετραπλού σκιφ της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

Η Λεβεντέλλη, μαζί με τις Ευαγγελία Βακοπούλου, Κατερίνα Γκόγκου και Στυλιανή Νατσιούλα συνέτροψαν τις αντιπάλους τους, τερματίζοντας στην 1η θέση με πολύ μεγάλη διαφορά από τα πληρώματα της Ρουμανίας και της Τουρκίας, που κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Για τη Μυτιληνιά πρωταθλήτρια του ΝΟΜ το κωπηλατικό αυτό διήμερο ήταν αναμφίβολα το καλύτερο της ζωής της, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση και καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο όχι μία, αλλά δύο φορές, ακούγοντας τον εθνικό ύμνο στην τελετή απονομής και βλέποντας τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει ψηλά στον ουρανό της Σερβίας.

Η Λέσβος επέστρεψε για τα καλά στις υψηλές διακρίσεις της κωπηλασίας, τόσο με την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη όσο και με την Χρυσή Καλίτσα, που την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών. Η δουλειά που γίνεται στο νησί είναι εξαιρετική, παρά τις όποιες αντιξοότητες υπάρχουν και τα παιδιά -με τη υποστήριξη φυσικά των προπονητών τους και των οικογενειών τους- αποδεικνύουν περίτρανα πως ο αθλητισμός της Λέσβου δικαιούται πολλά περισσότερα σε όλα τα επίπεδα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey