Έτοιμος για νέες διακρίσεις ο Παναγιώτης "Pete" Βούρος!

19/12/2019 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2019 - 13:02

Στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας βρίσκεται ο Παναγιώτης "Pete" Βούρος, που θα αγωνιστεί το Σάββατο στη διοργάνωση της Σαλαμίνας, με τον συγκεκριμένο αγώνα να αποτελεί ένα καλό προπονητικό τεστ ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γεννημένος στη Ν. Αφρική, με καταγωγή από το Πλωμάρι και Πλαγιά, ο Παναγιώτης "Pete" Βούρος ζει μόνιμα στη Λέσβο εδώ και 20 χρόνια.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως καθηγητής αγγλικών και είναι ο μόνος πιστοποιημένος head coach CrossFit στο νησί και σύλλογος CrossFit, ιδιοκτήτης παράλληλα του Mytilini Box Fitness CrossFit. Χάρη στις αθλητικές του ενασχολήσεις, ειδικά στο κομμάτι της κλειστής κωπηλασίας που αποτελεί «παρακλάδι» του CrossFit, ο Βούρος έχει σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2018 κέρδισε την 1η θέση στο Greek Indoor Rowing League στην κατηγορία masters (1000m+1min+2min+750m+500m), αλλά και την 1η θέση στο Athens Indoor Rowing Cup (500m) και μάλιστα με Πανελλήνιο ρεκόρ! Κατά το 2019, κατέκτησε τη 2η θέση στο Athens Indoor Rowing Cup, ενώ σε τοπικό επίπεδο στήριξε τον ΝΟΜ με την ομάδα του CrossFit με 1η θέση στα εγκαίνια του καινούριου χώρου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μακρύ Γιαλό. Επίσης, κέρδισε την πρωτιά στο Cyprus Indoor Rowing Challenge της κατηγορίας masters (500m), ακόμα και στη σκυτάλη (2000m), ενώ κατέκτησε και μια 2η θέση (500m) στο Welsh Indoor Rowing Cup και την 3η θέση στη σκυτάλη (3000μ) στην ίδια διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης "Pete" Βούρος συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας με το σύλλογο Coast Rowing Team, προπονούμενος με τον Γιώργο Γιούπη. Επόμενος αγώνας είναι τον Φεβρουάριο στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, έχοντας ήδη προκριθεί με την ομάδα του Coast Rowing Team υπό τις οδηγίες των Γιώργου Γιούπη, Κωνσταντίνου Πανταζή, Κωνσταντίνου Κατσαβριά, Κρίτωνας Κεφαλιανός. Αμέσως μετά ξεκινούν και οι επίσημοι αγώνες CrossFit τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όλο αυτό το διάστημα, στο πλευρό του Παναγιώτη "Pete" Βούρου βρίσκεται και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Ψούχλος, βοηθώντας τον στην αποκατάσταση, καθώς και στην πρόληψη τραυματισμών, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και της προπονητικής, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τον Μυτιληνιό αθλητή. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey