Και τώρα Παρίσι για τον Pete Βούρο! 

05/02/2020 - 12:42

Μετά τη συμμετοχή του στον 4ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν φύγει το 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας, ο Παναγιώτης "Pete" Βούρος ετοιμάζεται για νέες αγωνιστικές διακρίσεις.

Στη Σαλαμίνα ο Βούρος κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια, τόσο στα 1000μ όσο και στα 500μ της κατηγορίας Masters ανδρών. Μάλιστα η επιτυχία του αυτή είναι ασυνήθιστη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιήσει ουσιαστικά ένα διπλό, πολύ δυνατό αγώνα, ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επιλέγοντας την πρόκληση από ένα ενδεχομένως χρυσό μετάλλιο σε κάποιον από τους δύο αγώνες. 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν πάντως εδώ για τον Μυτιληνιό αθλητή από το σύλλογο Mytilini Box Fitness, ο οποίος ανήκει και στην πιο δυνατή ομάδα κλειστής κωπηλασίας, την Coast Rowing Team, προπονούμενος με τους Γιώργο Γιούπη, Κωνσταντίνο Πανταζή, Κωνσταντίνο Κατσαβριά και Κρίτωνα Κεφαλιανό.

Ο επόμενος αγώνας για τον Παναγιώτη "Pete" Βούρο είναι τις προσεχείς ημέρες στο Παρίσι της Γαλλίας, όπου θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας, την κορυφαία διοργάνωση με συμμετοχές από το υψηλότερο επίπεδο. Για τον Μυτιληνιό αθλητή η δυσκολία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού ο ίδιος δεν είναι κωπηλάτης αλλά Crossfitter, ωστόσο ο συναγωνισμός και μάλιστα απέναντι στους καλύτερους του είδους βοηθά στο να βελτιώνονται συνεχώς οι επιδόσεις του. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Παναγιώτη "Pete" Βούρο υποστηρίζει και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Ψούχλος, βοηθώντας τον στην αποκατάσταση, καθώς και στην πρόληψη τραυματισμών. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey