Λεβεντέλλη και Τριανταφύλλου στο κοινόβιο της Εθνικής!

10/07/2020 - 12:31

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι κωπηλάτες και οι κωπηλάτριες των συλλόγων της Λέσβου στο 2ο Αγώνα Αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, το διήμερο 4-5 Ιουλίου, στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων, κάτω των 23 ετών, Ανδρών/Γυναικών. Συνολικά, συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία όλης της χώρας. Μια διαδικασία από την οποία θα προκύψει η στελέχωση των εθνικών ομάδων, εν όψει των διεθνών διοργανώσεων που ακολουθούν.

Η Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και ο Στρατής Τριανταφύλλου του Αίολου Μυτιλήνης τα πήγαν εξαιρετικά, κερδίζοντας την παραμονή τους στο κοινόβιο της εθνικής ομάδας μαζί με συνολικά 41 ακόμα κωπηλάτες και κωπηλάτριες από όλη την Ελλάδα. Έτσι, θα παραμείνουν για προπονήσεις στον Σχοινιά ως και τις 19 Ιουλίου, διεκδικώντας μια θέση με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν, που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας (26-27/9).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τη Λέσβο συμμετείχαν και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις κι άλλοι αθλητές και αθλήτριες των ΝΟΜ και Αίολου, χάνοντας για λίγο τις προκρίσεις. Συγκεκριμένα, από πλευράς Αίολου συμμετείχαν οι Παναγιώτης Πινάκης και Παρασκευή Τζουτζομήτρου, ενώ από τον ΝΟΜ αγωνίστηκαν οι Μηλένα Κοντού (σκιφ), Παναγιώτης Τεντολούρης και Χρήστος Λάσκαρης (δίκωπος άνευ).

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συγχαίρει τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και τους προπονητές Άννα Ζαχαρίου και Αριστείδη Βογιατζή, ενώ η διοίκηση του Αίολου Μυτιλήνης απένειμε πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη, αλλά και στους αθλητές του ομίλου που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες, απευθύνοντας ευχαριστίες στο χορηγό της Hellenic Seaways, που στέκεται δίπλα στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και το ίδρυμα Ευστράτιος Αλεξίδης και τον κ. Μιχάλη Αϊβαλιώτη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey