Ό,τι λάμπει είναι χρυσός για Λεβεντέλλη!

23/07/2020 - 10:56 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2020 - 14:31

Στην κορυφή της Ελλάδας ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελένη Λεβεντέλλη, κερδίζοντας το σκιφ κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Σχινιά, σε μια ακόμα σπουδαία αθλητική διάκριση.

Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, λόγω των δυνατών ανέμων και του έντονου κυματισμού, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κατόρθωσε να κάνει το "back to back", ανεβαίνοντας και φέτος στην υψηλότερη θέση του βάθρου. Επανέλαβε δηλαδή την περσινή της επιτυχία, διατηρώντας τα σκήπτρα της στην Ελλάδα. 

Σε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα, η Λεβεντέλλη κατάφερε σταδιακά να πάρει την πρωτοπορία, αφήνοντας στη 2η θέση τη Νάτσιουλα, περνώντας πρώτη τον τερματισμό και προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 4η θέση της ίδιας κούρσας τερμάτισε η Παρασκευή Τζουτζομήτρου του Αίολου Μυτιλήνης, ενώ 5η ήταν η Δήμητρα - Ελένη Κοντού του ΝΟΜ.

Για την περσινή δις Βαλκανιονίκη, Ελένη Λεβεντέλλη, η επιτυχία αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την κλήση της Μυτιληνιάς κωπηλάτριας στην Εθνική ομάδα, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Ντούισμπουργκ τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο τετραπλό σκιφ και μάλιστα σε μια ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη από τη δική της, δείγμα των δυνατοτήτων και του ταλέντου της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey