Με Λεβεντέλλη η Εθνική Κ23 στο Ντούισμπουργκ!

03/09/2020 - 16:32

Την μεγαλύτερη πρόκληση στην αθλητική της διαδρομή συναντά η Ελένη Λεβεντέλλη, εκπροσωπώντας αυτές τις μέρες το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 της κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Η συμμετοχή της στη διοργάνωση αποτελεί από μόνη της τεράστια διάκριση για τη Μυτιληνιά κωπηλάτρια, αφού είναι μόλις 16 ετών και θα συναγωνιστεί αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας. Απόδειξη ότι η ψυχή της και το αγωνιστικό της πείσμα είναι πολύ μεγαλύτερα από συνομήλικές της. 

Η αποστολή της εθνικής ομάδας ταξίδεψε στη Γερμανία, αεροπορικώς μέσω Ντίσελντορφ, όπου συνάντησε βροχερό καιρό και κρύο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο, αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη διεθνή διοργάνωση για τη φετινή χρονιά, αφού όλες οι προηγούμενες ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας.

Συνολικά βρίσκονται στο Ντούισμπουργκ 21 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και 6 συνοδοί, οι οποίοι -εναρμονισμένοι με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό- κυκλοφορούν παντού με μάσκες, πλην βέβαια εντός των σκαφών.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα αγωνιστεί στο τετραπλό σκιφ, έχοντας την περσινή εμπειρία από διεθνείς αγώνες, αφού είχε πρωταγωνιστήσει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κατακτώντας χρυσό νταμπλ μεταλλίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey