5η θέση στην Ευρώπη για Λεβεντέλλη στο τετραπλό σκιφ 

06/09/2020 - 14:58

Με την 5η θέση επιστρέφουν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 της κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, τα κορίτσια του τετραπλού σκιφ. 

Με την Ελένη Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης να συμμετέχει στην πρώτη ευρωπαϊκή της αποστολή, μετά την εξαιρετική παρουσία της πέρυσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η ελληνική βάρκα προσπάθησε αρκετά, αλλά η διαφορά δυναμικότητας με τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης ήταν μεγάλη. 

Η Ελλάδα επέλεξε να δώσει την ευκαιρία σε δύο 16χρονες, τις Ελένη Λεβεντέλλη και Ευαγγελία Βακοπούλου, να λάβουν μέρος σε μια διοργάνωση κάτω των 23 ετών, με το ελληνικό πλήρωμα να είναι το νεαρότερο ηλικιακά, συναποτελούμενο από τις Καρμέλα Γκατ και Δήμητρα Κουκλωτίδου. 

Οι Ιταλίδες πέρασαν πρώτες τη γραμμή του τερματισμού, με τις Γερμανίδες να ακολουθούν και τις Γαλλίδες να παίρνουν την 3η θέση από τις Ολλανδέζες. Στην 5η θέση τερμάτισε η Ελλάδα, με τα κορίτσια να κερδίζουν όμως πολύτιμες εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο, απέναντι σε πολλά υποσχόμενες αθλήτριες από τις κορυφαίες δυνάμεις της Ευρώπης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey