Εκλογές στον ΝΟΜ

24/02/2021 - 17:43

Κατόπιν της αιφνίδιας παραίτησης του ιστορικού προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Μαρίνου Ζαχαρίου αποφασίστηκε η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών για την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να προσφέρουν στις διαδικασίες ανάδειξης και επιλογής συμβουλίου ικανού να ανταπεξέρθει με σθένος στις πραγματικά δύσκολες προκλήσεις των εποχών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για τις επόμενες 20 μέρες και μέχρι την Κυριακή 14 Μαρτίου όποιος ενδιαφέρεται, είτε είναι παλιό μέλος είτε θέλει να εγγραφεί, θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να ενεργοποιήσει το δικαίωμα του να εκλέγει και να εκλέγεται.

Μετά από αυτή την διαδικασία της ενεργοποίησης των μελών θα δοθεί εύλογος χρόνος προετοιμασίας για όλες τις υποψηφιότητες και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών.

Η παρούσα διοίκηση δεσμεύεται να διασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, όπως αυτές προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου με απόλυτη διαφάνεια και εξωστρέφεια και να απευθυνθεί ως οφείλει στο Δικηγορικό Σύλλογο, για διορισμό δικαστικού αντιπροσώπου προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα των διαδικασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510-20782 καθημερινές από τις 17:00 έως τις 19:00 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey