Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Μυτιληνιοί κωπηλάτες!

21/04/2021 - 19:59

Με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο συναγωνισμό και τις πολύ δυνατές κούρσες ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής 18/4 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο αγώνας αξιολόγησης Απριλίου για την στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Μεγάλες επιδόσεις για τα Λεσβιακά Κουπιά, με τους Μυτιληνιούς κωπηλάτες να παίρνουν πολύ καλές θέσεις και να παραμένουν στη λίστα του Ομοσπονδιακού Προπονήτη, κ. Gianni Posstigline.

-Στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων, την 1η θέση πήρε η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη που αγωνίζεται με τα χρώματα του ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Από πλευράς του ΝΑΠΣΠ Αίολος Μυτιλήνης οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι:

-Στο αγώνισμα του Σκιφ Εφήβων, 2ος ο Ευστράτιος Τριανταφύλλου και 7ος ο Παναγιώτης Πινάκης

-Στο Σκιφ Νεανίδων, 6η η Τζουτζομήτρου Παρασκευή, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στη διοργάνωση η Φερενίκη Κουνέλλη στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι:

-Στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων, την 3η θέση η Δήμητρα-Ελένη Κοντού

-Στο αγώνισμα της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου, την 6η θέση οι Παναγιώτης Τεντολούρης και Χρήστος Λάσκαρης, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στη διοργάνωση ο Ευστράτιος Κουρασαντζής στο αγώνισμα του Σκιφ Εφήβων και πήρε την 7η θέση στο μικρό τελικό αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Μετά τους αγώνες ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, κ. Gianni Posstigline κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Μυτιληνιούς κωπηλάτες, ευχαρίστησε τους προπονητές των κωπηλατικών ομίλων της Λέσβου κ.κ. Θεόδωρο Πινάκη, Αριστείδη Βογιατζή, Αννα Ζαχαρίου και Κώστα Κωνσταντάρα και δήλωσε ότι οι Μυτιληνιοί Κωπηλάτες είναι Μεγάλοι Μαχητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey