Τέσσερις Μυτιληνιοί κωπηλάτες στις Εθνικές ομάδες κωπηλασίας

24/08/2021 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 24/08/2021 - 17:41

Περισσότεροι από 110 αθλητές κι αθλήτριες, από 19 σωματεία όλης της χώρας πήραν μέρος στις δοκιμασίες αξιολόγησης για την στελέχωση Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας, το Σάββατο, 21 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να βρίσκονται στις επιλογές των Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Ο Ευστράτιος Τριανταφύλλου του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία 4-5/9/2021 και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο 9-10/10/2021.

Ο Παναγιώτης Πινάκης του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και η Δήμητρα-Ελένη Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Σκόπια 11-12/9/2021.

Στις δοκιμασίες αξιολόγησης συμμετείχαν και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Ευστράτιος Κουρασαντζης, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των δοκιμασιών αξιολόγησης, κατηγορίας παίδων και Ευστρατιος Καρέττας, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey