Η Μηλένα Κοντού και η Στυλιανή Νατσιούλα πρωταθλήτριες Ευρώπης

06/09/2022 - 11:28

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, για τα Ελληνικά χρώματα, κατέκτησαν η Στυλιανή Νατσιούλα με την Μυτιληνιά Δήμητρα Ελένη Κοντού στο τελικό του διπλού τερματίζοντας σε 7:01.71 αφήνοντας στην δεύτερη θέση την ομάδα της Ρουμανίας (7:04.99) και στη τρίτη θέση την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας (7:07.74). Ο αγώνας τους έγινε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 που πραγματοποιείται στην πόλη Χαζεβίνγκελ του Βελγίου.

«Τα ελληνικά κουπιά κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους σε μια ακόμη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο  Χαζεβίνγκελ του Βελγίου η Ελλάδα κατέκτησε  τέσσερα χρυσά και  ένα ασημένιο κερδίζοντας την 3η θέση στον πίνακα των μεταλλίων ανάμεσα σε 24 χώρες. Μαζί της και η Ιταλία με την ίδια συγκομιδή ενώ, την 1η θέση πήρε η Ρουμανία με 5 Χρυσά 4 ασημένια και τη 2η η Πολωνία με 3-2-2.

Συνολικά η ελληνική ομάδα πήρε μέρος σε 8 μεγάλους τελικούς κι ένα μικρό και εκτός από τα τρία μετάλλια πήρε δυο 4ες θέσεις, μια 5η και μια 6η καθώς και μια 11η» αναφέρει η ανακοίνωση της  Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey