Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας η Μιλένα Κοντού

Νέες χρυσές σελίδες στην Λεσβιακή κωπηλασία ετοιμάζεται να γράψει η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Μιλένα Κοντού η οποία είναι η μόνη από το νησί μας που θα συμμετέχει μαζί με την Εθνική ομάδα στην κορυφαία οργάνωση του αθλήματος, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών στην πόλη Ρατσίτσε της Τσεχίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. 

Πρόκειται για έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών στον οποίο συμμετέχουν παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι προσδοκούν νίκες και μετάλλια.

Σε κάθε περίπτωση η Μιλένα Κοντού έχει αποδείξει στην πράξη με τις επιδόσεις της ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και τις μεγάλες διοργανώσεις αντίθετα μέσα από αυτές αποδεικνύει το μεγάλο ταλέντο και τις τεράστιες αγωνιστικές δυνατότητές της. Ο πρώτος αγώνας της Μιλένας, μαζί με τη συναθλήτριά της, Ευαγγελία Αναστασιάδου, στην κατηγορία σκιφ ελαφρών βαρών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. 

Πιο αναλυτικά στον τελευταίο μεγάλο αγώνα της χρονιάς θα αγωνιστούν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης φέτος στο Μόναχο Στέφανος Ντούσκος που θα πάρει μέρος στο σκιφ το βαρύ, ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στους άνδρες επίσης στο Μόναχο και στο σκιφ ελ βαρών Αντώνης Παπακωνσταντίνου, η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα στο Μόναχο Ζωή Φίτσιου όπως και οι Μιλένα Κοντού (χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23) με την Ευαγγελία Αναστασιάδου (Χρυσή στο Παγκόσμιο Κ23, ασημένια στο Ευρωπαϊκό γυναικών, ασημένια στο Ευρωπαϊκό Κ23).

Ακόμα οι 5οι πρωταθλητές Ευρώπης στο διπλό των ανδρών Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών δυο κορίτσια που αποτελούν νέο πλήρωμα αλλά έχουν πολλές ατομικές επιτυχίες η Ευαγγελία Φράγκου(χρυσή στο Παγκόσμιο Κ23, χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23) και η Στέλλα Νάτσιουλα (χρυσή στο Παγκόσμιο Εφήβων, χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23) 

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές:

Σκιφ (α): Στέφανος Ντούσκος

Σκιφ ελ βαρών (α): Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Σκιφ ελ βαρών (γ): Ζωή Φίτσιου

Διπλό σκιφ ελ βαρών (γ): Μιλένα Κοντού-Ευαγγελία Αναστασιάδου

Διπλό σκιφ (α):Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος

Διπλό σκιφ (γ): Ευαγγελία Φράγκου-Στέλλα Νάτσιουλα

Elia-thalassa

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.