Σε προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά η Μηλένα Κοντού

28/12/2022 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2022 - 13:55

Με δυο προπονητικά κοινόβια στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά υποδέχεται η Ελληνική κωπηλασία το 2023.

Συνολικά 36 αθλητές κι αθλήτριες έχουν κληθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τα πρώτα τεστ ενόψει των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται τους επόμενους μήνες.    

Το πρώτο κοινόβιο του 2023 θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου και αφορά 24 αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων το οποίο θα διαρκέσει ως τις 5 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών στο οποίο θα συμμετέχει και η αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού θα ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου θα διαρκέσει 20 μέρες (μέχρι τις 29/1).

Η Μηλένα Κοντού συμμετείχε και στο τελευταίο προπονητικό κοινόβιο για την κατηγορία senior, στο Σχοινιά από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 12 αθλητών και αθλητριών συνολικά.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών θα συμμετέχουν αναλυτικά οι αθλητές-τριες: Ευαγγελία Αναστασιάδου(ΝΟΚ), Ιωάννα Ασβεστά (ΝΟΘ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ελένη Κοντού (ΝΟΜυτ), Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Δημήτρης Παπάζογλου (ΝΑΟΣ), Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ), Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟΜαυρ).    

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey