Και ασημένιο μετάλλιο για τη Μηλένα Κοντού στη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο

02/04/2023 - 22:35 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2023 - 22:46

Με ακόμη ένα μετάλλιο, αργυρό, επιστρέφει η Μηλένα Κοντού από την Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία.

Με την κατάκτηση ακόμη έξι μεταλλίων, 4 ασημένια και δυο χάλκινα ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα σήμερα Κυριακή 2/4 την παρουσία της στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της αγωνιστικής σεζόν.

Έτσι η ελληνική αποστολή επιστρέφει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της συνολικά 14 μετάλλια (2 χρυσά -9 ασημένια-3 χάλκινα) συγκομιδή διόλου ευκαταφρόνητη αν υπολογιστεί ότι είναι το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής χρονιάς και η προετοιμασία των αθλητών βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Συνολικά στη φετινή Ρεγκάτα του Πιεντιολούκο πήραν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 29 χώρες όλου του κόσμου. 

Η Μυτιληνιά αθλήτρια μετά το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε και το ασημένιο ξανά με την συναθλήτρια της Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Αναλυτικά τα μετάλλια της Κυριακής 2 Απριλίου:

Ασημένια μετάλλια:

Διπλό ελ βαρών (ν): Σοφία Δαλίδου- Γαβριέλα Λιόλιου

Διπλό σκιφ (ε): Ν. Χωλόπουλος-Δ.Παπάζογλου ((ΦΩΤΟ)

Σκιφ (γ): Ευαγγελία Αναστασιάδου

Διπλό ελ βαρών (γ):Μ.Κοντού-Ζ.Φίτσιου

Χάλκινα μετάλλια:

Διπλό ελ βαρών (α):Π.Γκαϊδατζής-Α.Παπακωνσταντίνου

Δίκωπος άνευ (ε): Β.Κωστούλας-Δ.Κούτρας

Ακόμη την 4η θέση πήρε η δίκωπος των γυναικών με τις Ε.Φράγκου-Ι.Ασβεστά, την 5η θέση στον τελικό του σκιφ νεανίδων κατέλαβε η Σωτηρία Άγκου, την 1η θέση στο μικρό τελικό του σκιφ γυναικών πήρε η Κατερίνα Γκόγκου, την  7η θέση στη δίκωπο των νεανίδων κατέκτησαν οι αδελφές Παπαιωάννου Δήμητρα και Χριστίνα, την 8η θέση πήραν στη δίκωπο των ανδρών οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας όπως και στο διπλό βαρύ των γυναικών οι Ζ.Φίτσιου-Μ.Κοντού.

Τέλος, ο Στέφανος Ντούσκος δεν τερμάτισε στον τελικό του σκιφ ανδρών, αφού είχε ένα ατύχημα με το κουπί του που δεν του επέτρεψε να φτάσει στον τερματισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey