Ασημένια η Όλγα Πρόκα!

25/07/2011 - 15:13 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2011 - 15:25

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μυτιληνιά αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Όλγα Πρόκα, στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων, που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην Καστοριά.

Η αθλήτρια του ΝΟΜ ήταν εντυπωσιακή στο σκιφ κορασίδων και με πολύ καλή και σταθερή εμφάνιση, κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση, σκαρφαλώνοντας στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πρόκειται αναμφίβολα, για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που δείχνει σαφέστατα πως ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης κάνει εξαιρετική δουλειά στις υποδομές όλα αυτά τα χρόνια, βγάζοντας συνεχώς ταλέντα και φέρνοντας στο νησί μετάλλια και επιτυχίες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας συμμετείχαν επίσης και Θόδωρος Σημιτζής και Παναγιώτης Ζαραδούκας, επίσης του ΝΟΜ, που αγωνίστηκαν στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, κατακτώντας την 5η θέση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο ΝΟΜ, σε ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και τους τρεις προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή στην Καστοριά, τον Κίμωνα Ζαννίδη, την Άννα Ζαχαρίου και τη Δέσποινα Μαρίνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey