
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Μηλένα Κοντού συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη επίσης μεγάλη πρόκληση που είναι το παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε προπονητικό κοινόβιο από τις 10 έως τις 24 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά κλήθηκαν 11 αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Κ19 για προετοιμασία στο πλαίσιο τις προετοιμασίας της ομάδας που θα επιλεγεί να πάρει μέρος στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου συνεχίζουν την προετοιμασία τους στοχεύοντας σε ακόμη μια διάκριση, αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο κοινόβιο.
Ι. Μουσελίμης (ΝΟΙ), Π.Μακρυγιάννης (ΝΟΚοζ), Σ.Ντούσκος(ΝΟΙ), Ε.Αναστασιάδου (ΝΟΚατ), Ζ.Φίτσιου (ΝΟΜαυρ), Χ.Μπούρμπου (ΝΟΘ), Μ.Κοντού (ΝΟΜυτ), Π.Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Α.Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Δ.Μπουκουβάλας (ΝΟΙ), Ζ.Μπουκουβάλας).