Ακόμα ένας τελικός για Μαγδανή!

16/09/2011 - 19:05 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2011 - 19:24

Την πρόκρισή του στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κατέκτησαν εύκολα σήμερα ο Λημνιός πρωταθλητής Παναγιώτης Μαγδανής κι ο συναθλητής του Λευτέρης Κόνσολας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε πρώτο στη σειρά του και ήταν το μόνο που πέρασε απ' ευθείας στα έξι καλύτερα πληρώματα της διοργάνωσης.

Η ελληνική αποστολή συνέχισε εντυπωσιακά με τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου να τερματίζουν πρώτες με δέκα δευτερόλεπτα διαφορά από τη δεύτερη βάρκα, ώντας το μοναδικό πλήρωμα από τη σειρά του που προκρίθηκε απευθείας στο μεγάλο τελικό.

Εντυπωσιακή και η τετράκωπος των ανδρών, που εξασφάλισε απευθείας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής. Οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιάννης Τσίλης - Γιώργος Τζιάλλας - Γιάννης Χρήστου - Στέργιος Παπαχρήστος τερμάτισαν πρώτοι αφήνοντας αρκετά δευτερόλεπτα πίσω τους αντιπάλους τους.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό η δίκωπος άνευ. Οι 4οι στον κόσμο Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας τερμάτισαν πρώτοι στην προκριματική σειρά και απέφυγαν τη διαδικασία των επαναληπτικών.

Στον ημιτελικό του σκίφ γυναικών προκρίθηκε και η Κατερίνα Νικολαΐδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τη 2η θέση στα προκριματικά και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Ανάλογη επιτυχία και στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών όπου ο Διονύσης Αγγελόπουλος κατετάγη και αυτός 2ος στον προκριματικό και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στη δίκωπο των γυναικών οι αδελφές Σπυρίδου, Ανδρεάννα και Κασσιανή πήραν την 4η θέση και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσουν για πιο ψηλά αγωνιζόμενες στον επαναληπτικό.

Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι ημιτελικοί και οι επαναληπτικοί ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey