Πολυνίκης ο ΝΟΜ στο Αιγαίο!

17/10/2011 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2011 - 11:33

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύρακο στη Λήμνο, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία του Αιγαίου.

Τη Λέσβο εκπροσώπησε ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, έχοντας στην αποστολή συνολικά 11 αθλητές, τους οποίους συνόδευσε η προπονήτρια του συλλόγου Δέσποινα Μαρίνου. Οι Μυτιληνιοί ταλαντούχοι κωπηλάτες κατάφεραν μάλιστα με τις επιδόσεις τους να αναδείξουν το ΝΟΜ πολυνίκη σύλλογο της διοργάνωσης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη μορφή των κωπηλατοεργόμετρων, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών. Οι αθλητές στο απλό σκιφ συναγωνίζονταν ατομικά τους αντιπάλους τους, ενώ στο διπλό σκιφ προσμετρώταν ο μέσος όρος των επιδόσεων των δύο αθλητών ανά σωματείο.

Δύο πρώτες θέσεις πανηγύρισε η Όλγα Πρόκα, τόσο στο σκιφ των κορασίδων όσο και σε αυτό των νεανίδων, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και η Δήμητρα Ζαραδούκα και η Βικτώρια Σιταράπου κέρδισαν το διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων.

Στο απλό σκιφ κορασίδων, η Ραφαέλλα Σταυράκη κατέκτησε την 1η θέση, με την Αρετή Δημητράκα να καταλαμβάνει την 3η θέση στο ίδιο αγώνισμα. Η Νικολέτα Βύρη που συμμετείχε στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων τερμάτισε στη 2η θέση.

Οι Συμεών Σιταράς και Παναγιώτης Νικολαΐδης κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση στο διπλό σκιφ αρχαρίων, όπως αντίστοιχα πέτυχαν και στο διπλό σκιφ παίδων ο Παναγιώτης Ζαραδούκας με τον Θόδωρο Σημιτζή.

Στην 4η θέση τεμράρισε τέλος ο Νίκος Μαζιώτης, στο απλό σκιφ παίδων.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεογνός της βράβευσης του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο σκιφ ελαφρών βαρών Παναγιώτη Μαγδανή, που κατάγεται από τη Λήμνο, με τιμητική πλακέτα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Φίλων Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey