Ξανά σε Κοινόβιο της Εθνικής ο Μαγδάνης

12/08/2010 - 12:58

Με τη συμμετοχή του Λημνιού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Παναγιώτη Μαγδανή ολοκληρώθηκε το πρώτο Κοινόβιο της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας στην κατηγορία ανδρών και γυναικών, μετά τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ελαφρών βαρών ανδρών κάτω των 23 ετών στη Λευκορωσία.

Ο Παναγιώτης Μαγδανής αποτέλεσε πλήρωμα στο διπλό σκιφ, αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Μούγιο, ενώ στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν επίσης ο Λευτέρης Κόνσολας και ο Ηλίας Παππάς. Μέσα από τις προπονήσεις στο Κοινόβιο ανάπτυξης, θα επιλεγούν οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, που διεξάγεται φέτος στην Πορτογαλία και ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου. Αν και ο Ομοπονδιακός προπονητής Τζιοβάνι Ποστιλιόνε δεν είχε την επίβλεψη των προπονήσεων σε αυτό το Κοινόβιο, οι αθλητές μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε υπό τις οδηγίες του Χρόνη Λασκαρίδη.  

Μπορεί οι προπονήσεις να ολοκληρώθηκαν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και οι αθλητές της Εθνικής να έχουν μπροστά τους λίγες ημέρες ξεκούρασης, ωστόσο αυτό δε θα διαρκέσει για πολύ, αφού από τις 16 Αυγούστου ξεκινά δεύτερο προπονητικό Κοινόβιο, ξανά στο Σχινιά, που θα κρίνει άλλωστε και την τελική σύνθεση της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Μαγδανής θα περάσει λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του στη Λήμνο και αμέσως μετά το 15Αύγουστο θα πέσει και πάλι με τα μούτρα στη σκληρή δουλειά, ώστε να είναι ένας από τους τρεις που θα ταξιδέψουν το Σεπτέμβρη στην Πορτογαλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey