Ο Μαζιώτης του ΝΟΜ σε προπονητικό κοινόβιο

12/04/2012 - 20:19

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης συνεχίζει την παράδοση ταλαντούχων κωπηλατών, που μπορούν να διακριθούν σε Πανελλήνιο επίπεδο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του νεαρού Νίκου Μαζιώτη να περάσει τα στενά όρια της Λέσβου και να διεκδικήσει κάτι καλό στην Αθήνα.

Τις προηγούμενες ημέρες, εκπρόσωποι του προπονητικού τιμ της Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν τους κωπηλατικούς ομίλους της Περιφέρειας και υπέβαλαν τους αθλητές της αναπτυξιακής κατηγορίας σε ασκήσεις κωπηλατοεργόμετρου, με στόχο τη στελέχωση ενός προπονητικού κοινοβίου στο Σχοινιά. Επιλέχθηκαν 20 κωπηλάτες από όλη την Ελλάδα και ανάμεσα τους ο 13χρονος Μυτιληνιός Νίκος Μαζιώτης.

Έτσι, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα μεταβεί στην Αθήνα τη Λαμπροτετάρτη και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της αναπτυξιακής κατηγορίας, υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών, διεκδικώντας μια θέση στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της ηλικίας του.

Οι άνθρωποι του ΝΟΜ, ιδιαίτερα χαρούμενοι, υποδέχθηκαν με ικανοποίηση την κλήση του Μαζιώτη στο κοινόβιο.

Ωστόσο, η σκληρή δουλειά και οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Σχοινιά, με τη συμμετοχή της Όλγας Πρόκα. Από τη Λέσβο το παρόν στους αγώνες θα δώσει και ο πρώην πρωταθλητής του ΝΟΜ Παναγιώτης Παράκοιλας, με τα χρώματα όμως του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου, έχοντας μεταγραφεί εκεί λόγω σπουδών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey