Με 11 αθλητές στο Πανελλήνιο Ανάπτυξης

05/07/2012 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2012 - 17:12

Σε μια ακόμα σημαντική εγχώρια διοργάνωση για τις αναπτυξιακές ηλικές θα δώσει το παρόν ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, που θα συμμετάσχει με 11 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, το οποίο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα.

Έξι αγόρα και πέντε κορίτσια, γεννημένα τα έτη 1998 και 1999, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη Λέσβο με αρκετές διακρίσεις κρατώντας ψηλά το λάβαρο του ΝΟΜ, ο οποίος αποτελεί κυψέλη ανάπτυξης της κωπηλασίας στην Ελλάδα.

Στο διπλό σκιφ κορασίδων θα συμμετάσχουν δύο πληρώματα, η Δήμητρα Ζαραδούκα μαζί με τη Νικολέτα Βύρη και η Αρετή Δημητράκα μαζί με τη Θεανώ Μάτα. Στο απλό σκιφ κορασίδων θα τρέξει η Βικτώρια Σιταρά.

Με δύο συμμετοχές εκπροσωπείται ο ΝΟΜ και στο διπλό σκιφ παίδων. Ο Νίκος Μαζιώτης θα αποτελέσει πλήρωμα μαζί με τον Συμεών Σιταρά και ο Ιγνάτης Παπουτσής μαζί με τον Αντώνη Ζαφειρέλλη.

Στο απλό σκιφ παίδων θα λάβει μέρος ο Ραφαήλ Δημάκης, ενώ στο ίδιο αγώνισμα αλλά για τους γενννηθέντες το 2000 θα συμμετάσχει ο Μιχάλης Χαχάλιος.

Μαζί με τους αθλητές της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα βρίσκεται η προπονήτριά τους Άννα Ζαχαρίου και θα τους συνοδεύει ο Βασίλης Μαϊστρέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey