Δύο χάλκινα ο ΝΟΜ στην Κέρκυρα

08/07/2012 - 13:30 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2012 - 14:38

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, που ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο κωπηλάτη του ΝΑΟΚ Διονύση Νικολούζο.

Συνολικά 234 νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες, ηλικίας 12 έως 14 ετών από 23 σωματεία όλης της Ελλάδας, ανάμεσά τους και τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, έδωσαν το παρόν στα 10 αγωνίσματα του προγράμματος.

Οι αγώνες διαξήχθησαν στην Παραλία Γουβιών (Βενετσιάνικα ναυπηγεία), με διοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και τον ΝΑΟ Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας.

Ο ΝΟΜ πανηγύρισε δύο χάλκινα μετάλλια, παραμένοντας σταθερά ανάμεσα στα σωματεία που συντηρούν την παράδοση των διακρίσεων στις αναπτυξιακές ηλικίες. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χαχάλιος κατετάγη στην 3η θέση του σκιφ παίδων, πίσω από τους Κουδουνά (ΝΑΟΣ) και Χατζησαββίδη (ΝΟΚατ), ενώ επίσης την 3η θέση κατέλαβαν οι Σιταράς και Μαζιώτης στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, τερματζίοντας πίσω από τα πληρώματα Αρμενιάκου - Πρίφτη (ΝΑΟΚ) και Μπικογιάννη - Παπαθανασίου (ΝΟΚατ).

Αρκετά καλή παρουσία, έστω κι αν δεν ανέβηκαν στο βάθρο, είχαν και οι υπόλοιποι οκτώ αθλητές και αθλήτριες που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη με την αποστολή του ΝΟΜ για να λάβουν μέρους στους αγώνες.

Συγκεκριμένα, η Νικολέτα Βύρ και η Δήμητρα Ζαραδούκα τερμάτισαν στην 1η θέση του μικρού τελικού, ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν η Αρετή Δημητράκα και η Θεανώ Μάτα, στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Άτυχη στάθηκε η Βικτώρια Σιταρά στο σκιφ νεανίδων, αφού η βάρκα της αναποδογύρισε, ενώ τόσο ο Ραφαήλ Δημάκης στο σκιφ παίδων, όσο και οι Ζαφειρέλλης - Παπουτσής στο διπλό σκιφ παίδων προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι νικητές :

Διπλό σκιφ αρχαρίων Κορασίδων :1. ΝΑΟΚ (Βαρβέρη-Βασιελιάδου), 2.ΝΟΙ (Τσιάβου-Σιόλου), 3.ΝΟ Μαυροχ. (Πετκανά-Χαλκιά)

Σκιφ αρχαρίων Παίδων: 1.ΝΑΟΚ (Τσιριγγάκης), 2.ΟΜ.Ερ. (Γιαννατζης), 3.ΟΦΘ (Γερτζίκης)

Τετραπλό σκιφ αρχαρίων Κορασίδων :1.ΝΟΘ (Τσαντεκίδου-Μακαρούνα-Κυρίδου-Θεολόγη), 2.ΝΟΙ (Παιδαρου-Γκλατζούνη-Μαρτίνι-Κοζανίτη), 3.ΔΝΟΗ (Ντούρου-Σπυρίδωνου-Μπέζα-Μυγδάλη)

Διπλό σκιφ κορασίδων: 1.ΔΝΟΗ (Βέρμπη-Βένου), 2.ΔΝΟΗ (Ματρακουκα-Ξυθαλη), 3.ΝΟΒΑ (Λουκάτου-Καππάτου)

Σκιφ Παίδων: 1.ΝΑΟΣ (Κουδουνας), 2.ΝΟΚατ(Χατζησαββίδης), 3.ΝΟΜυτ. (Χαχαλιός),

Διπλό σκιφ αρχαρίων Παίδων : 1.ΝΑΟΚ (Αρμενιάκος-Πρίφτης), 2.ΝΟΚατ. (Μπικογιάννης-Παπαθανασίου), 3.ΝΟΜυτ. (Σιταράς-Μαζιώτης)

Σκιφ Κορασίδων :1.ΝΟΘ (Μπούρμπου), 2. ΔΝΟΗ (Λιαμπουση), 3.Ομ.Ερετών (Μουρατίδη)

Τετραπλό σκιφ αρχαρίων Παίδων: 1.ΝΟΙ (Αντώνης-Βαρδάκας-Ραπι-Νάτσιας), 2.ΔΝΟΗ (Τζίμας-Παπαφιλίππου-Αναστασίου-Γεωργάκης), 3.ΝΑΟΚ (Δημούλης-Αργυρός-Κόντης-Μακρής)

Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων :1.Ομ. Ερετών (Αθανασιάδου), 2.ΝΑΟΚ (Φεσατίδου) 3.ΝΟΜαυροχ.(Πετκανά)

Διπλό σκιφ Παίδων: 1.Ομ. Ερετών (Ψαρρός-Σαχινίδης), 2.ΝΟΣ (Χατζηκώστας-Χατζηδάκης), 3.ΝΑΟΚ (Σαγφιαδινος-Κοντός).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey