Πέρασαν στον ημιτελικό της Ολυμπιάδας!

28/07/2012 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2012 - 13:17

Με μια εντυπωσιακή κούρσα, ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής και ο συναθλητής του από τη Σαλαμίνα Λευτέρης Κόνσολας προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, εκμεταλλευόμενοι τη δεύτερη ευκαιρία του επαναληπτικού.

Ξεκινώντας δυνατά, βρέθηκαν στην πρώτη δυάδα στα πρώτα 500μ και κάλυψαν μια διαφορά 1,5 δευτερολέπτου από τους Καναδούς αντιπάλους τους, VANDOR Douglas / JARVIS Morgan, στο 1000άρι.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός των δύο Ελλήνων πρωταθλητών ήταν σαρωτικός, ξέφυγαν μπροστά και κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι κατακτώντας έτσι το ένα εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων για τα ημιτελικά. Στα τελευταία μέτρα, οι Ούγγροι HIRLING Zsolt / VARGA Tamas ξεπέρασαν Καναδούς και Αυστραλούς, CHISHOLM Roderick / GIBSON Thomas, με αποτέλεσμα να προκριθούν κι εκείνοι στην επόμενη φάση του αγωνίσματος.

Το ελληνικό πλήρωμα μάλιστα πέτυχε χρόνο 6:31.13, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση των Ολυμπιακών Αγώνων από όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στα προκριματικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, αποδεικνύοντας έτσι πως έχει μεγάλες δυνατότητες και έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο για μεγάλα πράγματα.

Η ελληνική βάρκα θα αγωνιστεί ξανά την Πέμπτη (2/8) στον ημιτελικό, με τις ευχές όλων από τη Λέσβο και φυσικά τη Λήμνο να συνοδεύουν τον Παναγιώτη Μαγδανή και τον συναθλητή του για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey