Ετοιμάζεται η Λήμνος για την υποδοχή Μαγδανή

16/08/2012 - 13:46

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Λήμνο για την υποδοχή του Παναγιώτη Μαγδανή, που αναδείχθηκε 8ος Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Λονδίνου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με το συναθλητή του Λευτέρη Κόνσολα.

Ο Λημνιός κωπηλάτης, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Πλοβντιβ της Βουλγαρίας συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μη ολυμπιακών αγωνισμάτων, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα (20/8) αναμένεται στο γειτονικό νησί.

Με τη βραδινή πτήση από Αθήνα, ο Μαγδανής θα φτάσει στην Λήμνο και οι συντοπίτες του έχουν ετοιμάσει μια θερμή υποδοχή κατά την αφιξή του. Συναθλητές του στο Ναυτικό Όμιλο Λήμνου, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου που τον ανέδειξε, φίλοι και φυσικά συγγενείς θα περιμένουν στο αεροδρόμιο της Μύρινας για να τον συγχαρούν και να τον αγκαλιάσουν.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα ο Παναγιώτης Μαγδανής θα βραβευτεί από τον Δήμαρχο Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία κατοίκων του νησιού.

H φωτογραφία είναι από αντίστοιχη υποδοχή του στο αεροδρόμιο, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που του εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey