Τραβάνε κουπί οι βετεράνοι!

Η ώρα για να αναβιώσουν μνήμες από το ένδοξο κωπηλατικό παρελθόν έφτασε και για φέτος. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παλαιμάχων, αθλητών που για πολλά χρόνια τράβηξαν κουπί φορώντας το εθνόσημο και όχι μόνο, πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στο Μαραθώνα. Το καθιερωμένο πλέον ραντεβού έχει δοθεί για τις 10 το πρωί από 60 και πλέον... αιώνιους κωπηλάτες, που έρχονται από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας για να αναβιώσουν όμορφες στιγμές από το παρελθόν.

Στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων, βρίσκονται και οι Μυτιληνιοί κωπηλάτες Βογιατζής και Κωνσταντάρας, που θα συμμετάσχουν ξανά φέτος στη διοργάνωση της Ομοσπονδίας. Οι δύο αθλητές αγωνίζονται στους αγώνές με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, σύλλογο με τον οποίο αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Ελλάδας στις αναπτυξιακές ηλικίες, σημειώνοντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις. Φέτος θα συμμετάσχουν στο διπλό σκιφ και στην οκτάκωπο με μεικτό πλήρωμα.

Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων θα διεξαχθούν τρείς κατηγορίες και πέντε αγωνίσματα, που θα γίνουν σε απόσταση 1000 μέτρων

Αναλυτικά τα αγωνίσματα έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: 27-43 & 44+: σκιφ, διπλό σκιφ ,τετράκωπος άνευ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 27-43 & 44+: σκιφ, διπλό σκίφ ,τετραπλό σκίφ

OPEN (μπορούν να συμμετάσχουν και μεικτά πληρώματα: Οκτάκωπος

Karekos728x90

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.