Ανείπωτη θλίψη για το χαμό του Στρατή Αλεξίδη

07/07/2013 - 20:46 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 12:31

Aiolos_Pamfilon_Alexidis_ripΣε βαρύ πένθος βυθίστηκε η κωπηλασία από τον απροσδόκητο χαμό του Μυτιληνιού αθλητή Στρατή Αλεξίδη, σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, σε νοσοκομείο της Νορβηγίας, εκεί όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα, έπειτα από νοσηλεία 10 ημερών, λόγω μιας ξαφνικής ασθένειας, με καλπάζουσα όμως μορφή. Η μάχη του Μυτιληνιού κωπηλατή, αλλά και των γιατρών, αποδείχθηκε άνιση...

Ο Στρατής Αλεξίδης είχε διακριθεί στο παρελθόν σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, μετρώντας πολλά μετάλλια στους Πανελλήνιους Αγώνες. Ο ταλαντούχος κωπηλάτης είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2003, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ είχε συμμετοχή και σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο το εθνόσημο.

Ο αναπάντεχος χαμός του "πάγωσε" την αθλητική κοινότητα του αθλήματος και φυσικά, τη γενέτειρά του Μυτιλήνη και συγκεκριμένα τα Πάμφιλα. Ο Στρατής είχε διατελέσει και αθλητής του Ομίλου Ερετών, του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας, όταν βρέθηκε στα 18 του στην Αθήνα για σπουδές.

Το "SL", θέλοντας να εκφράσει τη βαθύτατη τη θλίψη του προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού, δημοσιεύει σαν ελάχιστο φόρο τιμής, φωτογραφίες από το πλούσιο αρχείο του, με τον Στρατή πρωταθλητή, να έχει κρεμασμένα τα μετάλλια στο στήθος του, έπειτα από διάφορες διοργανώσεις. Πάνω απ' όλα νικητή, όπως αναμφίβολα θα τον θυμούνται όλοι οι φίλοι του... 

Aiolos_Pamfilon_Alexidis_rip2Aiolos_Pamfilon_Alexidis_rip4

Καλό ταξίδι παλίκαρε!

Karekos728x90
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey