Νίκη τίτλου μέσα στη Νεάπολη!

22/12/2010 - 14:01 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2010 - 18:22

Με το «σεληνιασμένο» Λουκίνα, να σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να χαρίζει άλλο ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, η ΑΕΛΚ πήρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, τεράστια νίκη, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη τίτλου! Μετά από μία μέτρια εμφάνιση για περίπου 65 λεπτά, η ΑΕΛΚ ανέβηκε μετά το 70΄, πίεσε τον Μακεδονικό και ευτύχησε να πάρει τη μεγάλη νίκη στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα!


Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε πιο απειλητικός, έχοντας απέναντί του μία νωθρή ΑΕΛΚ. Ο Αναστασίου σε δύο καλές περιπτώσεις, θα μπορούσε να είχε κάνει τη ζημιά για το συγκρότημα του Μιχάλη Κασάπη, αλλά ο Μάππας, ήταν σταθερός.


Στην επανάληψη η ΑΕΛΚ αλλάζοντας σύστημα αλλά και πρόσωπα στην 11άδα της, βελτίωσε το παιχνίδι της και χωρίς να είναι η γνωστή ΑΕΛΚ των εκτός έδρας παιχνιδιών της, κατάφερε να στριμώξει στα σχοινιά το Μακεδονικό από το 70΄ και μετά. Οι αλλαγές του Μιχάλη Κασάπη, με τη χρησιμοποίηση του Χατζηκυριάκου αντί του Αγιακάτσικα στο 46΄ και των Γκόντζου-Σαμπάνη, αντί των Καρτάλη και Μακρίδη, του βγήκαν, αφού με πρωταγωνιστές αυτούς τους τρεις και εκτελεστή το Λουκίνα, ήρθε αυτό το σπουδαίο διπλό.


Στο 73΄ ο Βλαστέλλης σούταρε δυνατά, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ λίγο αργότερα ο Καρτάλης με ένα πονηρό σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 88΄ φάνηκε η τύχη να γυρνάει την πλάτη στην ομάδα της Καλλονής, όταν ο Χατζηκυριάκος με πολύ καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε χιλιοστά άουτ. Στο 94΄ όμως ο Χατζηκυριάκος, με όμορφη ατομική προσπάθεια, απέφυγε δύο αντιπάλους από τα πλάγια, έβγαλε τη σέντρα την κατάλληλη στιγμή και ο Λουκίνας που βρέθηκε πάλι στη σωστή θέση, την κατάλληλη στιγμή, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Παπαδόπουλου μέσα σε αποθέωση!

"Λεπτό προς λεπτό"

[90+5΄'] Τέλος αγώνα! ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΕΛΚ 0-1!!!!!!!!

[90+4']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Στην τελευταία φάση του αγώνα,ο Χατζηκυριάκος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λουκίνας με κεφαλιά κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!

! Δεύτερη κίτρινη κάρτα για το Μήτση που αποβάλλεται. Με 10 παίκτες μένει η ΑΕΛΚ για τατελευταία λεπτά του παιχνιδιού

[88΄] Μεγάλη ευκαιρία με ένα σουτ του Χατζηκυριάκου στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλαπερνάει ελάχιστα άουτ

[80'] Ο Σαμπάνης μπαίνει στη θέση του Μακρίδη και ο Γκόντζος στη θέση του Καρτάλη. Όλα για όλα από το Μιχάλη Κασάπη στα τελευταία λεπτά για το "διπλό"


[76΄] Πονηρό σουτ του Καρτάλη από πλάγια θέση, επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο, η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Πιέζει η ΑΕΛΚ στατελευταία λεπτά

[73΄] Καλό σουτ του Τζίμη του Βλαστέλλη έξω από την περιοχή,με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού

[49΄] Ο Ξαγοράκης μπαίνει μέσα στην περιοχή, σουτάρει αλλά ο Μάππας είναι πάλι σε ετοιμότητα 

[46'] Ο Χατζηκυριάκος στη θέση του Αγιακάτσικα

[46΄'] Έναρξη δευτέρου μέρους

 

[45΄']Ημίχρονο αγώνα

Σχόλιο αγώνα ~ Χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Η ΑΕΛΚ παρουσιάζεται αρκετά επιφυλακτική στο πρώτο ημίχρονο και θα λέγαμε πως δεν την ένιωσε ιδιαίτερα η άμυνα του Μακεδονικού

[36΄] Δυνατό σου του Αναστασίου, αποκρούει δύσκολα ο Μάππας.

Σχόλιο αγώνα ~ Επιφυλακτικές οι δύο ομάδες στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Η ΑΕΛΚ ψάχνει μία καλή ευκαιρία να πετύχει πρώτη γκολ και να βάλει τις βάσεις γιαμία ακόμη μεγάλη νίκη.

[1΄']Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛΚ: Μάππας, Θυμιόπουλος, Αποστολίδης , Αγιακάτσικας (46΄ Χατζηκυριάκος), Μπακάλης, Καλογερόπουλος, Καρτάλης (79΄ Γκόντζος), Μήτσης, Βλαστέλλης, Λουκίνας, Μακρίδης (79΄ Σαμπάνης)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey