Γαβαλάς: «Ό,τι βγει»

24/04/2017 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2017 - 15:04

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΛΚ διατηρεί ακόμη ελπίδες για την παραμονή της στη Football League εξέφρασε ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο προπονητής των Καλλονιατών, μετά την ήττα με 4-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, στάθηκε στο ότι «μπορεί στο τέλος να χαμογελάσουμε», τονίζοντας πως για να συμβεί αυτό «οφείλει η ομάδα να πάρει τα ματς που πρέπει και από κει και πέρα ό,τι βγει».

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα μας έκανε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό, η ποιότητα του Απόλλωνα ήταν εμφανής στο γήπεδο, προσπαθήσαμε από τη δική μας πλευρά να κάνουμε κάτι που θα μας δώσει το δικαίωμα να πάμε το ματς όσο πιο μακριά γίνεται, δεν τα καταφέραμε. Δεν σας κρύβω ότι δεν ήταν στα παιχνίδια ότι θέλαμε να χτυπήσουμε και να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Εμείς έχουμε ακόμη επτά ματς, που για εμάς κάθε ένα ματς είναι ξεχωριστό και τελικός και πρέπει να πάρουμε αυτά που πρέπει και ό,τι βγει. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα του εύχομαι να πάρει την κατηγορία», ανέφερε ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Για τον στόχο της παραμονής και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν: «Για αυτό τον στόχο παλεύουμε, για αυτό είμαστε στο πρωτάθλημα, δεν αποχωρήσαμε, παλεύουμε με πολλά προβλήματα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί στο τέλος να χαμογελάσουμε. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και για αυτό θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα».

Για τη μάχη της παραμονής: «Η ζώνη της παραμονής θα πάει στους 34 βαθμούς. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας από τα επτά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα επόμενα τρία και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι δεδομένο κα οι άλλες ομάδες θα παλέψουν για τον ίδιο στόχο και εύχομαι έστω και στο τέλος να τα καταφέρουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey