Μισές... δουλειές με Δαύκο!

26/04/2017 - 09:42 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2017 - 17:23

Η αποπληρωμή του Κώστα Δαύκου συνεχίζει να "βασανίζει" την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, από την οποία έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί, δίνοντας μάχη με το χρόνο ώστε να της επιστραφούν.

Οι Καλλονιάτες προχώρησαν χθες στην καταβολή ποσού ύψους 4.500€ στον τραπεζικό λογαριασμό του πρώην τερματοφύλακα τους, αλλά εκκρεμούν ακόμη 4.700€ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του, όπως προέβλεπε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η προθεσμία που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ λήγει την Πέμπτη (27/4) και με τα υπάρχοντα δεδομένα ο κίνδυνος να μην της επιστραφούν οι 3 βαθμοί παραμένει ορατός. Μεταξύ Δαύκου και διοίκησης δεν υπάρχει συμφωνία για αποπληρωμή σε δόσεις και η πρωτοβουλία να κατατεθούν αυτά τα χρήματα στον ποδοσφαιριστή ήταν καθαρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης είχε δηλώσει προ ημερών πως αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά με τέτοια ποσά και μένει να διαφανεί εάν θα αποπληρωθεί το υπόλοιπο της οφειλής στον Δαύκο ή αν θα ισχύσει το -3, που κρατά την ΑΕΛΚ στους 16 πόντους και στην προτελευταία θέση, λίγο πριν την τελευταία της ευκαιρία να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο επερχόμενο ματς με τον Πανελευσινιακό στον "Ταρλά". 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey