Στα... βράχια!

02/05/2017 - 09:25 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2017 - 15:33

Ακυβέρνητο καράβι μοιάζει πια, αγωνιστικά και διοικητικά η ΑΕΛΚ, που έχασε και από τον Πανελευσινιακό μέσα στον "Ταρλά" με 1-3, μετατρέποντας την υπόθεση-σωτηρία σε όνειρο απατηλό.

Οι "σταχυοφόροι" της Ελευσίνας έδειξαν πως είχαν μεγαλύτερη θέληση για την εξασφάλιση της παραμονής στη Football League, παίζοντας με το... μαχαίρι στα δόντια, σε ένα ματς τελικό και για τις δυο ομάδες.

Μπορεί η ΑΕΛΚ να προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζουλιώτη στο 42ο λεπτό, αλλά η απάντηση του Πανελευσινιακού ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας με τον Κωνσταντινίδη στο 44ο, πηγαίνοντας έτσι με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κωνσταντινίδης και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ελευσίνας με 1-2 (49') και κάπου εκεί Όλα τελείωσαν. Η ΑΕΛΚ δεν είχε ούτε τη δύναμη, αλλά ούτε και το κουράγιο να παλέψει για την ανατροπή, σε αντίθεση με τον Πανελευσινιακό που είχε δύο δοκάρια με Ζέλιο (13') και Κωνσταντινίδη (63') και βρήκε τρίτο γκολ με τον Κασνέτση (64'), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, που του δίνει ελπίδες σωτηρίας.

Ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Πανελευσινιακού και πρώην της ΑΕΛΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, πήρε το... αίμα του πίσω για τον τρόπο απομάκρυνσης του από τον πάγκο των Καλλονιατών και πέρασε γύρω τους τη θηλιά του υποβιβασμού. Πλέον τα πράγματα μοιάζουν ακατόρθωτα και έχει ενδιαφέρον να φανούν οι προθέσεις των διοικούντων, που αντιμετωπίζουν και πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω των προσφυγών από ποδοσφαιριστές παλαιότερων ετών, στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα.

Συνθέσεις:

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (36’ Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ (55’ Μέξης), Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης (68’ Δικαιόπουλος)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμες, Τσίγκρος, Γραικός, Κολόκας, Ζέλιος (78’ Μουστάκης), Κασνέτση (66’ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς (56’ Δημόπουλος), Αγγελούδης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey