Τυπικότατη στις δόσεις και... ζαλάδα με Κρολ!

04/05/2017 - 10:07

Έχει μπει στο χορό και... χορεύει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που αποδείχθηκε συνεπέστατη στις οικονομικές της υποχρεώσεις αναφορικά με τη δεύτερη δόση των οφειλομένων προς τους Άντριου Χογκ και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς. Μπορεί πλέον η υπόθεση-παραμονή να φαντάζει με όνειρο, όμως οι άνθρωποι της καλλονιάτικης ΠΑΕ προσπαθούν να "βουλώσουν" τρύπες και χθες τήρησαν στο έπακρο τους διακανονισμούς με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της, καταθέτοντας στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς συνολικά περίπου 19.000€.

Μέχρι την Παρασκευή (5/5), η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα πρέπει να καταβάλλει επίσης 4.200€ στον Κώστα Δαύκο, για να αποφύγει το -3 από τη διοργανώτρια αρχή και ακολούθως θα πρέπει να βρει τρόπο να διακανονίσει τις υπόλοιπες προσφυγές, αφού αυτές δεν έχουν τελειωμό.

Νέος πρώην παίκτης της ομάδας της Καλλονής, που προστέθηκε στη μακρά λίστα όσων διεκδικούν δεδουλευμένα τους, ο Κρίστοφ Κρολ. Ο Αυστριακός αμυντικός είχε έρθει το καλοκαίρι του 2015 στη Μυτιλήνη -μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Πατρίτσια Μίκουλα- αλλά απομακρύνθηκε κακή κακώς τον Ιανουάριο του 2016, χρεωμένος για δύο συνεχόμενα... πέναλτι, στα οποία υπέπεσε. Ο Κρολ, έχοντας κλειστό διετές συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2017, κυνήγησε την υπόθεση και πλέον ζητάει από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ όλα όσα προέβλεπε η μεταξύ τους συμφωνία, δηλαδή 131.000€! Οφειλή, που αν επιδικαστεί τελικά στον Κρολ, μπορεί να αποτελέσει τη χαριστική βολή στη μάχη των διοικούντων να μην υποβιβαστούν για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Εκείνο πάντως που κάνει εντύπωση και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά είναι τι ακριβώς πλήρωνε τελικά όλα αυτά τα χρόνια η ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τα τόσα εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της την τριετία συμμετοχής της στη Super League. Γιατί με πρόχειρους υπολογισμούς, τα έσοδα μόνο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις τρεις αυτές σεζόν στη μεγάλη κατηγορία ξεπερνούν τα 4.000.000€ και αν σε αυτά συνυπολογιστούν παράπλευρα έσοδα από χορηγικές συμφωνίες (ΟΠΑΠ, Novibet κτλ) ίσως και να αγγίζουν τα 4.500.000€! Με τόσους παίκτες που όχι απλώς δηλώνουν απλήρωτοι, αλλά αξιώνουν δια της νομικής οδού πια υπέρογκα ποσά που πραγματικά... ζαλίζουν, είναι απορίας άξιο τι είδους οικονομική διαχείριση έγινε στην καλλονιάτικη ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey