Ανατροπή με Μάρκοβιτς!

06/05/2017 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2017 - 14:51

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να δόθηκε η εντύπωση ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προχώρησε στην εξόφληση της δεύτερης δόσης του διακανονισμού με τους Χογκ και Μάρκοβιτς, ωστόσο στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο "Μίρο" δεν είδε τελικά χρήματα να μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό και ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είχε πληρώσει τις πρώτες δόσεις και στους δύο παίκτες, αλλά η ημερομηνία τακτοποίησης της δεύτερης πέρασε άπραγη, σε ότι αφορά τουλάχιστον τον Σέρβο, αφού από την πλευρά του Μαλτέζου τερματοφύλακα δεν υπάρχει ενημέρωση. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο "SL", ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς ήταν ξεκάθαρος για τα όσα έχουν συμβεί και απόλυτος ως προς τις ενέργειες που θα ακολουθηθούν τις επόμενες ημέρες: "Δεν πληρώθηκα τη δεύτερη δόση για το μήνα Μάιο. Χρήματα κατατέθηκαν μόνο κατά την πρώτη δόση του διακανονισμού, στη 1 Απριλίου. Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε όμως κάποιος από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ μίλησε μαζί μου. Πλέον, πρέπει ο ΠΣΑΠ να στείλει το αίτημα για την τιμωρία της ΑΕΛΚ και ελπίζω η διοίκηση της να υποχρεωθεί να μου καταβάλει το οφειλόμενο ποσό. Έχω ζητήσει τη Δευτέρα να ενημερωθούν, παράλληλα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το Διαιτητικό Δικαστήριο. Όπως έχω δηλώσει ξανά, γνωρίζω ότι σε περίπτωση που δεν αποπληρωθώ η ομάδα θα τιμωρηθεί, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς πώς. Προσωπικά, εύχομαι να πάρω τα χρήματά μου. Δέχθηκα την απόφαση του δικαστηρίου για εξόφλησή μου, έτσι όπως ακριβώς ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, δηλαδή σε μηνιαίες δόσεις. Περιμένω να τακτοποιηθεί η οφειλή τις επόμενες μέρες, ειδάλλως ας εφαρμοσθούν οι ποινές και ας τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ όπως προβλέπεται από τον κανονισμό."

Υπενθυμίζεται ότι ως σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχει κληθεί να αποπληρώσει τις οφειλές στον Άντριου Χογκ (97.146€ σε 8 δόσεις των 12.143€), Μίροσλαβ Μάρκοβιτς (52.673€ σε 8 δόσεις των 6.584€) και Ραούλ Γιορέντε (27.943€ σε 4 δόσεις των 6.985€), ενώ σε αυτές έχει προστεθεί το υπόλοιπο της οφειλής στον Κώστα Δαύκο (4.200€), για το οποίο υπάρχει προθεσμία ως τη Δευτέρα (8/5).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey